Légiósok: Tőzsér nem megy Izraelbe, Angliából keresik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 16:54
Múlt héten jelent meg a hír az izraeli sajtóban, hogy a Watfordtól távozó, szabadon igazolható Tőzsér Dániel korábbi edzője, Szlavisa Jokanovics után mehet a Maccabi Tel-Avivhoz. A válogatott középpályás ügynöke, Filipovics Vladan megkeresésünkre ugyanakkor cáfolta az izraeli folytatás lehetőségét, és angol érdeklődőkről beszélt.

Mint ismeretes, Tőzsér Dániel kölcsönben szerepelt a Watfordnál, de anyaegyesülete, a Parma csődje után szabadon igazolhatóvá vált. Az angol élvonalba feljutó klub szerette volna megtartani, de nem jutott egyezségre a középpályással, aki távozott.

„Tőzsér Dániel számára még keressük a lehető legjobb megoldást. Olyan klubban gondolkodunk, amely megfelelő feltételeket, illetve hosszú távú szerződést tud garantálni" – vázolta a fő szempontokat a Nemzeti Sport Online megkeresésére a 30 éves, 29-szeres válogatott labdarúgó menedzsere, Filipovics Vladan.

„Három megkeresésünk is volt már Angliából, így reális esélyt látok a szigetországi folytatásra, még ha nem is feltétlenül az élvonalban. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak Anglia jöhet szóba, de például a megjelent hírekkel ellentétben izraeli folytatásban nem gondolkodunk, ahogy a hazatérés sem szerepel a tervek között" – fűzte hozzá a játékosügynök.

Tőzsérnek nem kell kapkodnia, hiszen szabadon igazolható játékosként később is bármikor szerződést köthet, de szakmai szempontból természetesen az lenne az érdeke, hogy mielőbb csapatot találjon.

Angliában a múlt héten egyébként a másodosztályú Leedsszel hozták hírbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik