Légiósok: egyelőre nem tudják, mitől fáj Huszti Szabolcsnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.17. 16:21
A hétvégén lezárul a rövid téli szünet, folytatódik a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga), de egyre valószínűbb, hogy Huszti Szabolcs (Eintracht Frankfurt) kihagyni kényszerül az RB Leipzig elleni szombat esti rangadót.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Huszti Szabolcs Achilles-ín-fájdalmak miatt pihenőre kényszerült a dubai edzőtáborban. A stáb abban reménykedett, hogy a magyar légiós kedden újra együtt edzhet a többiekkel, de erre nem kerülhetett sor.Korábban beszámoltunk róla, hogy Huszti Szabolcs Achilles-ín-fájdalmak miatt pihenőre kényszerült a dubai edzőtáborban. A stáb abban reménykedett, hogy a magyar légiós kedden újra együtt edzhet a többiekkel, de erre nem kerülhetett sor.

„Sajnos a fájdalmai nem múltak el, nagyon aggaszt, hogy Szabinak sokat ki kellett hagynia az alapozásból. Erősen kérdéses a játéka a hétvégén” – idézi a Kicker Nico Kovac vezetőedzőt.

Természetesen alaposan megvizsgálták a magyar légióst, de az edző beszámolója szerint nem észleltek semmilyen sérülést az Achillesénél, a fájdalom gyökere máshol lesz.

Tizenhat forduló után a frankfurtiak a negyedik, a szombati rangadónak otthont adó lipcseiek a második helyen állnak a Bundesliga-tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik