Légiósok: edzője szerint Szoboszlai eldönthette volna a Real elleni meccset

Vágólapra másolva!
2019.08.08. 07:54
Az osztrák Red Bull Salzburg 1–0-s vereséget szenvedett a Real Madridtól felkészülési mérkőzésen. A találkozón kezdőként egy félidőt játszott Szoboszlai Dominik is, a meccs után pedig röviden válaszolt a magyar újságírók kérdéseire. Az NSO Tv stábja Jesse Marsch vezetőedző sajtótájékoztatóján is ott járt, az amerikai tréner kérdésünkre válaszolva ki is fejtette véleményét a magyar válogatott középpályásáról.

Szoboszlai Dominik a találkozó után csak a Salzburgban tartózkodó magyar újságírókhoz jött ki az interjúfolyosóra, ahol röviden válaszolt az egybegyűltek kérdéseire.

„Jól éreztem magam nagyon a pályán. Látszik, hogy milyen kvalitással bírnak. Hiába próbáltunk nyomást gyakorolni rájuk, azért más szint, mint egy osztrák Bundesliga.”

Jesse Marsch vezetőedző a sajtótájákoztatón főleg arról beszélt, mennyit fejlődött csapata a Chelsea elleni mérkőzéshez képest. A Nemzeti Sport kérdésére Szoboszlairól is elmondta véleményét, videónkból kiderül, hogy mit is gondol róla.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
RED BULL SALZBURG (osztrák)–REAL MADRID (spanyol) 0–1 (0–1)
Salzburg,
Red Bull Aréna, 30 188 néző. Vezette: Schörgenhofer (osztrák)
SALZBURG, 1. félidő: Stankovic – Kristensen, Ramalho, Onguéné, Ulmer – Minamino, Bernede, Samassékou, Szoboszlai – Koita, Haland. 2. félidő: Coronel – Kristensen (Farkas, 57.), Mwepu, Vallci (Van der Werff, 75.), G. Mensah – Ashimeru, Y. Diarra (M. Camara, 75.), Juzunovic, Okugava – Daka, Hvang Hi Csan. Vezetőedző: Jesse Marsch
REAL MADRID: Courtois – Éder Militao (Nacho, a szünetben), S. Ramos, Varane – Carvajal (Odriozola, 76.), Kroos, Casemiro (F. Valverde, a szünetben), Isco (Lucas Vázquez, 76.), Marcelo – Benzema (Vinícius Júnior, 76.), E. Hazard (Jovics, 62.). Vezetőedző: Zinédine Zidane
Gólszerző: E. Hazard (19.)

A mérkőzésről a Nemzeti Sportot tudósította: Szeli Mátyás (szöveg), Török Attila (fotó), Nagy-Pál Tamás (videó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik