Légiósok: Dzsudzsák megfelelő ajánlat esetén távozna

Vágólapra másolva!
2012.12.30. 21:01
Dzsudzsák Balázs, az orosz élvonalbeli Dinamo Moszkva labdarúgója egy a fejlődésének és céljainak megfelelő ajánlat esetén elhagyná jelenlegi csapatát. Továbbra is a német vagy a spanyol liga az álma, bár egyelőre nem foglalkozik semmilyen pletykával, csak Moszkvára koncentrál, ahová január 13-án tér vissza.

Dzsudzsák Balázzsal elégedettek voltak Moszkvában (Fotó: Action)
Dzsudzsák Balázzsal elégedettek voltak Moszkvában (Fotó: Action)

„Ha nekem, a csapatnak, a fejlődésemnek és a kitűzött céljaimnak is jó, akkor természetesen igen. Ugyanígy volt Eindhovenben is, jött egy megfelelő ajánlat, amivel mindenki jól járt és elfogadtam, itt is ez a helyzet. Továbbra is egy spanyol vagy német csapat a célom, amit szeretnék elérni, amíg a pályafutásom kitart. Remélem, egyszer megadatik a lehetőség, hogy a legjobb bajnokságok egyikében is megálljam a helyem” – nyilatkozta a jelenleg Debrecenben kispályás tornán részt vevő Dzsudzsák Balázs a haon.hu-nak.

„Bár az orosz bajnokság hátulütője, hogy három hónap pihenő van, január 13-tól hat hétig edzőtáborozunk, az a forma, az a lendület, ami volt az utolsó bajnokikon, az nem lesz meg, kicsit nehezebben fog kezdeni a társaság. Új edzőt kaptunk, akinek más elképzelései vannak, biztos vagyok benne, hogy új játékosok is érkeznek majd és teljesen más szezon lesz, mint az eddigi" – beszélt a következő rövid időszakról a válogatott futballista.

„Nem szoktam foglalkozni a pletykákkal. Nagyon örülök, hogy az utóbbi meccseken bizonyította a Dinamo a kvalitását, szép hajrát vett a csapat, feljöttünk három pontra a dobogótól úgy, hogy volt egy hatból semmi kezdésünk, ami tényleg kritikán aluli teljesítmény volt. Ahhoz képest jól érzem magam, jól ment a vége felé a játék, négy góllal és hét gólpasszal zártam. Persze nem vagyok teljesen elégedett, de azt mondom, a csapat meghatározó embere voltam és szerencsére a kinti média is megjegyezte, hogy bajban is lehetett rám számítani. Nekem is és a csapatnak is volt már jobb éve, de a válogatottal nagyon jól szerepeltünk és ez a legfontosabb. Nincs értelme, hogy bármiféle dolgot megszellőztessek (elvágyódom, elmondtam, rossz kint, stb.)” – vette elejét a pletykáknak bal lábas középpályás.

„Lehet, kényelmesebb volt az élet Debrecenben vagy Eindhoveben, de egy tizenkétmilliós városban élek, ahol nem mindig könnyű alkalmazkodni, úgyhogy ezek néha nekem is megnehezítik a dolgomat a mindennapos életben, azonban valamit valamiért. Szerencsére az együttesünk fellendült a végére, a siker sok mindent megváltoztat, más az ember közérzete. Jól jött a pihenő, feltöltődöm, január 13-ig itthon vagyok, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő” – tette hozzá Dzsudzsák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik