Légiósok: Dzsudzsák ismét beszélt a Liverpool ajánlatáról

Vágólapra másolva!
2014.01.27. 19:02
Dzsudzsák Balázsnak ismét megerősítette, amit korábban a Nemzeti Sportnak is elárult: valóban ajánlata volt az angol élvonalbeli Liverpool labdarúgócsapatától, ám klubja, a Dinamo Moszkva nemet mondott rá. A válogatott labdarúgóval kapcsolatban több pletyka is keringett a nemzetközi sajtóban az utóbbi két átigazolási időszakban, ám ő maradt az orosz klubnál.

„Tavaly januárban kaptam egy ajánlatot a Liverpooltól. A britek egy fél szezonra kölcsön akartak venni opciós kivásárlási joggal – idézi a Szovjet Szport Dzsduzsák Balázst. – A Dinamo vezetősége azonban ebbe nem ment bele. Jó dolog, ha ilyen nagy klubok érdeklődnek, ezek a dolgok azonban az ügynökömre vagy a klubvezetőre tartoznak. Én próbálok nem gondolni rájuk, különben nem tudnék figyelni a játékomra."Dzsduzsák Balázst. – A Dinamo vezetősége azonban ebbe nem ment bele. Jó dolog, ha ilyen nagy klubok érdeklődnek, ezek a dolgok azonban az ügynökömre vagy a klubvezetőre tartoznak. Én próbálok nem gondolni rájuk, különben nem tudnék figyelni a játékomra."

Dzsudzsák Balázs szerződése 2015 decemberében jár le a Dinamo Moszkvával. A 27 éves szélső hírbe hozták korábban a Liverpoollal és az Internazionaléval is.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik