Légiósok: Dzsudzsák iránt a Premier League-ből érdeklődnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 10:06
null
Dzsudzsák London felé veszi az irányt?
Oroszországi sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Fulham érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt. A Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsőjének ügynöke állítólag már tárgyalt is a londoni klubbal, amely hamarosan hivatalos ajánlatot tesz.

 

Az Izvesztyija nevű orosz lap információi szerint a Fulham előzetes tárgyalásokat folytatott Vörösbaranyi Józseffel kliense, Dzsudzsák Balázs átigazolása kapcsán. A Premier League-ben szereplő londoni klub állítólag a téli átigazolási időszakban hivatalos ajánlatot tesz a 26 éves középpályásra.

„Aktívan érdeklődnek Balázs iránt több európai topligából is – idézi az Izvesztyija Vörösbaranyi Józsefet. – Dzsudzsák azonban egyelőre a Dinamo Moszkvánál nyújtott jó teljesítményére koncentrál, jól érzi magát a klubnál.”

Dzsudzsák sohasem tagadta, hogy valamelyik európai topligában szeretne futballozni. Korábban az Internazionale és a Liverpool érdeklődéséről lehetett hallani, illetve felvetődött a West Ham United neve is. A legújabb kérő az Izvesztyija szerint a Fulham, amelynek legalább 13 millió eurót kellene fizetnie a magyar válogatott szélsőért.

A 26 éves futballista 2012 januárjában az Anzsitól igazolt a Dinamo Moszkvához. Szergej Szilkin, a fővárosi klub korábbi edzője szerint logikus lépés lenne a klubváltás a magyar játékos számára.

„Dzsudzsák a Dinamo egyik kulcsjátékosa és vezéralakja. Úgy vélem, az ő tudásszintje megfelelő ahhoz, hogy európai topligában futballozzon. Dzsudzsák szándéka, hogy visszatérjen Nyugat-Európába, egyébként is logikus, ahogy a távozása is a klubtól” – idézi a lap Szilkint.

A Dzsudzsák iránt érdeklődő Fulhamnél egyébként edzőváltás volt: Martin Jolt kirúgták, helyette egy másik holland szakvezető, René Meulensteen irányítja a szakmai munkát. Gera Zoltán korábbi klubja 13 forduló után a kiesést jelentő 18. helyen áll a Premier League-ben. Dzsudzsák posztján egyébként a rutinos Damien Duff és Adel Taarabt is bevethető a Fulhamnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik