Légiósok: Dzsudzsák duplázott, kupagyőztes az al-Vahda – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.19. 18:15
null
Dzsudzsák kupagyőzelemre vezette az al-Vahdát (Fotó: Twitter/Al Wahda FC)
Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Vahda megnyerte az Elnök-kupát, miután a döntőben 3–0-ra legyőzte az utolsó huszonöt percet emberhátrányban töltő al-Naszrt. A találkozón a magyar válogatott csapatkapitánya duplázott.

 

Az al-Vahda az al-Sardzsa ellen harcolta ki a döntőbe jutást, miután gól nélküli állásnál Dzsudzsák Balázs a 93. percben értékesített egy tizenegyest.

A fináléban az al-Naszr következett, az első félidő pedig itt sem hozott gólt. Aztán a 65. percben egy kezezés után büntetőhöz jutott, valamint emberelőnybe került az al-Vahda. A labda mögé a magyar válogatott csapatkapitánya állt, és annak ellenére, hogy a jobb oldali kapufára vágta a tizenegyest, a kipattanó a kapusról pontosan elé pattant vissza, így csak az üres kapuba kellett helyeznie.

DZSUDZSÁK BALÁZS ELSŐ GÓLJA



A 79. percben Tarik Ahmed talált be, két perccel később pedig ismét Dzsudzsák-gólnak tapsolhattak az al-Vahda-drukkerek: a szélső nagyjából 28 méterről talált a hálóba.

ÉS A MÁSODIK TALÁLATA


A hajrában már nem esett több találat, így az al-Vahda 3–0-ra nyerte és 2000 után másodszor hódította el az Elnök-kupát.

A LEFÚJÁS UTÁN AZONNAL INDULT AZ ÜNNEPLÉS



EGYESÜLT ARAB EMÍRSÉGEK
ELNÖK-KUPA,
DÖNTŐ
al-Vahda
–al-Naszr 3–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik