Légiósok: Büszke vagyok rá, hogy itt lehetek – Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.21. 11:10
Mint beszámoltunk róla, Dzsudzsák Balázs tizenegyesből szerzett góljával az al-Vahda 1–0-ra legyőzte az al-Sardzsát, így bejutott az Elnök-kupa döntőjébe. A találkozót követően a magyar válogatott középpályása beszélt a meccsről, valamint röviden előre is tekintett a fináléra.

„Természetesen, ha ott vagy a döntőben, ha megnyersz egy sorozatot, az jót tesz a pályafutásodnak is – mondta Dzsudzsák Balázs. – Így nagyon boldog vagyok, hogy nyolc hónappal az érkezésem után kicsit részesévé váltam a klub történelmének a srácokkal. Nagyon, nagyon büszke vagyok rá, hogy itt lehetek, és nagyon büszke vagyok a csapatra is.”Dzsudzsák Balázs. – Így nagyon boldog vagyok, hogy nyolc hónappal az érkezésem után kicsit részesévé váltam a klub történelmének a srácokkal. Nagyon, nagyon büszke vagyok rá, hogy itt lehetek, és nagyon büszke vagyok a csapatra is.”

„Az elmúlt héten három megbeszélésem is volt a vezetőkkel, az elnökkel, de nem azért, hogy nyomást helyezzenek ránk, csak hangsúlyozni akarták a meccs fontosságát a klub számára.”

Dzsudzsák egyébként nem az első számú felelős a tizenegyesekért az al-Vahdában, ebben a kiélezett helyzetben azonban mégis rá esett a választás, hogy elvégezze a büntetőt.

„Nagyon jó érzés volt. Magabiztos voltam, tudtam, hová lövöm a labdát. Mindig előre nézünk, nincs veszítenivalónk. Ott vagyunk a döntőben, elvégeztük a feladatunkat. Már csak meg kell nyernünk a kupát.”



A fináléban az al-Naszr vár Dzsudzsákékra. Az al-Vahda korábban egyszer az első, öt alkalommal a második helyen végzett az Elnök-kupában.

EGYESÜLT ARAB EMÍRSÉGEK
ELNÖK-KUPA, ELŐDÖNTŐ

al-Sardzsa–al-Vahda 0–1
al-Naszr–Hatta1–0
DÖNTŐ
al-Vahda–al-Naszr

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik