HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.12.24 12:39 Frissítve: 2015.03.31 02:05

Légiósok: Dzsudzsák Balázst figyeli a Dortmund - sajtóhír

Először olasz forrásban jelent meg a hír, de már orosz és német oldalak is átvették az itasportpress.it értesülését, mely szerint a Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsőjét, Dzsudzsák Balázst figyeli a német Borussia Dortmund.

HIRDETÉS
Egyre valószínűbbnek tűnik, Dzsudzsák a téli szünet után nem tér vissza a Dinamóhoz (Fotó: Action Images, archív)

 

Kedden előbb a 28. születésnapját ünneplő Dzsudzsák Balázs beszélt arról, hogy továbbra is szeretné kipróbálni magát egy topligában, majd a Szport-Ekszpressz közölt egy összeállítást azokról a légiósokról, akik télen várhatóan hátat fordítanak a Premjer-ligának. Az orosz lap a Dinamo Moszkva szélsőjéről úgy fogalmazott, hogy magas, évi 2.5 millió eurós fizetése, illetve 2015 végén lejáró szerződése miatt jó esély van rá, hogy elhagyja a klubot.  

Egyik cikkünknél egy kommentelőnk meg is jegyezte, hogy a „Dortmund lecsaphatna rá, úgyis vérfrissítés kellene oda”. RicardoMontana néven író olvasónk a jelek szerint fején találta a szöget, ugyanis olasz, német és orosz források is arról számoltak be, hogy a nyolcszoros bajnok és egyszeres BL-győztes együttesnél a kiszemeltek között szerepel Dzsudzsák.

A különböző oldalak az itasportpress.it értesüléseire hivatkoznak. Az olasz portál is megjegyzi, hogy az orosz piac válsága miatt több neves játékos is távozhat télen a Premjer-ligából, és az első távozók között lehet a Dinamo magyar szélsője.

A forrás emlékeztet, hogy korábban többek között az Everton, a Liverpool és a Lazio érdeklődéséről is lehetett hallani Dzsudzsákkal kapcsolatban, de utóbbi klub, illetve az olasz csapatok többsége kizárható a körből a magyar szélső kétmillió euró körüli fizetése miatt. A Bundesligában csak a 17. helyen álló, a BL-ben viszont a Juventus elleni nyolcaddöntőre készülő Dortmund viszont több szempontból is reális alternatívának tűnhet.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

2018.11.12 23:08:20

Légiósok BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Sallói igenis sztárnak számít a ligában.

2018.11.09 23:07:48

Légiósok nemzetisport.hu

2018.11.07 13:23:37

Légiósok nemzetisport.hu

KÜLFÖLDI TAPASZTALATOK. Élménybeszámoló a másfél millió fontos edzőpályától a fényképes szekrényekig.

HIRDETÉS
HIRDETÉS