HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.12.24 12:39 Frissítve: 2015.03.31 02:05

Légiósok: Dzsudzsák Balázst figyeli a Dortmund - sajtóhír

Először olasz forrásban jelent meg a hír, de már orosz és német oldalak is átvették az itasportpress.it értesülését, mely szerint a Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsőjét, Dzsudzsák Balázst figyeli a német Borussia Dortmund.

Egyre valószínűbbnek tűnik, Dzsudzsák a téli szünet után nem tér vissza a Dinamóhoz (Fotó: Action Images, archív)

 

Kedden előbb a 28. születésnapját ünneplő Dzsudzsák Balázs beszélt arról, hogy továbbra is szeretné kipróbálni magát egy topligában, majd a Szport-Ekszpressz közölt egy összeállítást azokról a légiósokról, akik télen várhatóan hátat fordítanak a Premjer-ligának. Az orosz lap a Dinamo Moszkva szélsőjéről úgy fogalmazott, hogy magas, évi 2.5 millió eurós fizetése, illetve 2015 végén lejáró szerződése miatt jó esély van rá, hogy elhagyja a klubot.  

Egyik cikkünknél egy kommentelőnk meg is jegyezte, hogy a „Dortmund lecsaphatna rá, úgyis vérfrissítés kellene oda”. RicardoMontana néven író olvasónk a jelek szerint fején találta a szöget, ugyanis olasz, német és orosz források is arról számoltak be, hogy a nyolcszoros bajnok és egyszeres BL-győztes együttesnél a kiszemeltek között szerepel Dzsudzsák.

A különböző oldalak az itasportpress.it értesüléseire hivatkoznak. Az olasz portál is megjegyzi, hogy az orosz piac válsága miatt több neves játékos is távozhat télen a Premjer-ligából, és az első távozók között lehet a Dinamo magyar szélsője.

A forrás emlékeztet, hogy korábban többek között az Everton, a Liverpool és a Lazio érdeklődéséről is lehetett hallani Dzsudzsákkal kapcsolatban, de utóbbi klub, illetve az olasz csapatok többsége kizárható a körből a magyar szélső kétmillió euró körüli fizetése miatt. A Bundesligában csak a 17. helyen álló, a BL-ben viszont a Juventus elleni nyolcaddöntőre készülő Dortmund viszont több szempontból is reális alternatívának tűnhet.

 

2019.01.14 22:32:45

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Melyik verzió lenne jobb a magyar válogatottnak?

2019.01.13 10:59:40

Légiósok BABJÁK BENCE

A Bologna középpályása úgy véli, sokat kell fejlődnie, hogy még feljebb léphessen.

2019.01.08 08:58:26

Légiósok BORBOLA BENCE

A dán bajnokcsapat magyar légiósa egyelőre kímélő üzemmódban tréningezik.

2019.01.04 09:44:58

Légiósok P. K.

Török kollégánk megerősítette, a Hoffenheim támadója valóban jelölt a Galatasaraynál.