Dinamo: A célom egy igazi topligában játszani - Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.23. 13:33
null
Dzsudzsák Balázs ma ünnepli a 28. születésnapját (Fotó: Mirkó István)
Dzsudzsák Balázs, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva magyar légiósa kedden töltötte be 28. életévét. Ennek kapcsán a Stars and Friends menedzseriroda készített rövid interjút a ballábas szélsővel.

„Pozitívan értékelem az őszt, jó szezont tudhattam magam mögött. Harmadik a csapat a tabellán, vesztett pontok tekintetében pedig a második. Úgy érzem, újra emelkedő pályára kerültem. A távlati célom egy igazi topligában szerepelni, vagy ha a helyzet úgy hozza, Oroszországban érnék el komoly sikereket, szeretnék bajnok lenni és a Bajnokok Ligájában szerepelni” – mondta a Stars and Friends menedzseriroda hivatalos Facebook-oldalának Dzsudzsák, aki a sajtóhírekről is szót ejtett.

„Természetesen hozzám is eljutnak az átigazolásokkal kapcsolatos piaci pletykák. Én azonban ezekkel nem foglalkozom. A célokra összpontosítok és nem az előttem álló akadályokra. A menedzserem fejben járhat előrébb két-három lépéssel, de játékosként nekem mindig a következő mérkőzésre kell koncentrálnom" – tette hozzá a 28. születésnapját december 23-án ünneplő Dzsudzsák, akiről menedzsere, Vörösbaranyi József is beszélt.

„Balázsban óriási a bizonyítási vágy. A tehetségének, az egyéniségének és az akaratának köszönhetően eddigi pályafutása során minden csapatban megállta a helyét. Megvan benne az a plusz, ami a játéktudása mellett a többiek fölé helyezi őt, Európa-szerte elismert labdarúgó vált belőle. Az ismertsége révén már nem csak futballistaként, hanem márkanévként is tekinthetünk rá – természetesen nem CR7-dimenzióban. A Stars and Friends játékosügynökség menedzsmentje gőzerővel dolgozik a személyes imázs építésén” – mondta Vörösbaranyi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik