Légiósok: „Csiszolatlan gyémántra akadtunk Balogh személyében”

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2019.09.16. 10:52
null
Balogh Norbert a Hull Citynél ismét magára találhat (Fotó: hullcitytigers.com)
Hosszan tartó bizonytalanság után aláírt új klubjához Balogh Norbert, aki az angol másodosztályban szereplő Hull Citynél folytatja pályafutását. Grant McCann a klub hivatalos oldalának nyilatkozott az egy évre aláíró magyar támadóról, aki a menedzser szerint nagy erőssége lehet a csapatnak.

 

„Balogh Norbert remek srác, aki tanulni szeretne. Hatalmas potenciál rejlik benne. A Palermónál balszerencsés volt, a klub szétesett, s ő klub nélkül találta magát. Úgy érezzük, hogy csiszolatlan gyémántra akadtunk, akit tökéletesítenünk kell” – mondta Grant McCann.

A kétszeres magyar válogatott támadó egyelőre nincs olyan állapotban, hogy kezdőként kapjon lehetőséget, így az elkövetkezendő hetekben az lesz a feladata, hogy visszanyerje korábbi fittségét.

„Körülbelül egy hete edz velünk, és lenyűgözött minket. Látszik rajta, hogy képes valami mást hozni. A támadósor bármely részén bevethető, technikás, el tud szakadni az emberétől, és kapura fordulni. Igazán elégedettek vagyunk vele. Négy-öt hétre van szüksége ahhoz, hogy felvegye a ritmust, de keményen fogunk dolgozni vele, hogy még ennél is gyorsabban menjen. Türelmesek leszünk, mert még nem áll készen arra, hogy kezdjen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik