B. Á. 2019.09.16 10:52 Frissítve: 2019.09.16 11:27

Légiósok: „Csiszolatlan gyémántra akadtunk Balogh személyében”

Hosszan tartó bizonytalanság után aláírt új klubjához Balogh Norbert, aki az angol másodosztályban szereplő Hull Citynél folytatja pályafutását. Grant McCann a klub hivatalos oldalának nyilatkozott az egy évre aláíró magyar támadóról, aki a menedzser szerint nagy erőssége lehet a csapatnak.

Balogh Norbert a Hull Citynél ismét magára találhat (Fotó: hullcitytigers.com)

 

„Balogh Norbert remek srác, aki tanulni szeretne. Hatalmas potenciál rejlik benne. A Palermónál balszerencsés volt, a klub szétesett, s ő klub nélkül találta magát. Úgy érezzük, hogy csiszolatlan gyémántra akadtunk, akit tökéletesítenünk kell” – mondta Grant McCann.

A kétszeres magyar válogatott támadó egyelőre nincs olyan állapotban, hogy kezdőként kapjon lehetőséget, így az elkövetkezendő hetekben az lesz a feladata, hogy visszanyerje korábbi fittségét.

„Körülbelül egy hete edz velünk, és lenyűgözött minket. Látszik rajta, hogy képes valami mást hozni. A támadósor bármely részén bevethető, technikás, el tud szakadni az emberétől, és kapura fordulni. Igazán elégedettek vagyunk vele. Négy-öt hétre van szüksége ahhoz, hogy felvegye a ritmust, de keményen fogunk dolgozni vele, hogy még ennél is gyorsabban menjen. Türelmesek leszünk, mert még nem áll készen arra, hogy kezdjen.”

2019.10.04 22:50:25

Légiósok PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem tett mást, »csak« szívből futballozott.

2019.09.19 14:30:32

Légiósok BODNÁR ZALÁN

Röpködnek a nevek az Arisz Szalonikinél – a volt Vasas-tréner, Michael Oenning is szóba került.

2019.09.16 19:55:11

Légiósok PÓR KÁROLY

Kiderült, mi a BL-bemutatkozásra készülő középpályás valódi célja – nem csak annyi, hogy eljusson egy topklubhoz.