nemzetisport.hu 2019.06.07 11:26 Frissítve: 2019.06.07 11:27

Légiósok: Bogdán jól érezte magát Skóciában

Bogdán Ádám, a Liverpool kapusa egy skót lapnak beszélt a Hibernianben töltött időszakáról, miután az elmúlt idényben kölcsönben szerepelt az edinburgh-i csapatnál.

Bogdán Ádám szép emlékeket őriz a Hibernianről (Fotó: Facebook.com/bogdanadamofficial)

 

Bogdán visszatért anyaegyesületéhez, a Liverpoolhoz, miután lejárt egyéves kölcsönszerződése a Hiberniannel. A magyar kapusnak nem volt könnyű idénye, ugyanis a skót FA-kupában az Elgin City ellen megsérült, ezt követően pedig már nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba. A magyar játékos ennek ellenére boldogan emlékszik vissza az Edinburgh-ben töltött évére.

„Jobban örültem volna, ha nincs az a sérülés, de összességében így is jól éreztem magam. Jó idényt zártunk, teljesítettük a magunk elé kitűzött célt, ami az volt, hogy ott legyünk a legjobb hat között” – mondta Bogdán Ádám az Evening Newsnak.

„Edinburgh egy gyönyörű város, sok lehetőséggel, ezt pedig nem csak én éltem így meg, hanem a családom is” – tette hozzá a magyar válogatott egykori kapusa.

A 31 éves kapus jelenleg a Liverpool játékosa, nyáron azonban lejár a szerződése, így minden bizonnyal új csapatot kell keresnie.

2020.07.01 19:37:32

Légiósok NAGY ZSOLT, NAGY-PÁL TAMÁS, TÖRÖK ATTILA (Dunaszerdahely), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Dunaszerdahely 1–1 után hiába dolgozott ki ellenfelénél több helyzetet, két gólt kapott a hajrában.

2020.06.28 16:33:21

Légiósok K. T. I.

A háromgólos hazai siker mellé ehhez a Wolfsberger győzelme is kellett a LASK Linz otthonában. Szoboszlai újabb gólpasszt adott.

2020.06.27 08:33:27

Légiósok SMAHULYA ÁDÁM

„Sok pluszmunkát végeztem az elmúlt hónapokban, ez így lesz a jövőben is, de profi futballistaként szerintem ez a minimum.”