Légiósok: Bogdán a nyáron távozik Liverpoolból – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.03.02. 09:27
null
Bogdán Ádám pályafutásában nyártól új fejezet kezdődhet (Fotó: AFP)
Angol sajtóhírek szerint a nyári átigazolási időszakban biztosan elhagyja a Liverpoolt Bogdán Ádám. A tavaly nyáron szerződtetett magyar labdarúgó második számú kapus volt az ősszel, ám év végén egy pozícióval hátrább csúszott a házi rangsorban. Amint arról beszámoltunk: a 28 éves kapus már januárban is szeretett volna klubot váltani, Jürgen Klopp menedzser azonban marasztalta.

 

A német szakember sajtóhírek szerint gőzerővel keresi a megoldást, hogy hosszú távon ki lehet megfelelő alternatíva Simon Mignolet számára. Klopp a belga kapus formájával sem elégedett. A legfrissebb hírek szerint Bernd Leno (német, Leverkusen, 23 éves), Ralf Fahrmann (német, Schalke, 27) és Marwin Hitz (svájci, Augsburg, 28) teljesítményét is kiemelt figyelemmel kíséri Klopp, míg korábban már Timo Horn (német, Köln, 22) és Marc-André ter Stegen (német, Barcelona, 23) neve is felvetődött kiszemeltként.

Nyáron nem egyedül Bogdántól válhat meg a Liverpool. Sajtóhírek szerint további négy futballistának (Kolo Touré, Joao Teixeira, José Enrique, Joe Allen) is mennie kell, míg az érkező oldalon a már szerződtetett, de csak júliusban érkező Marko Grujics és Joël Matip mellett Mario Götze, Piotr Zielinski és Ben Chilwell szerepel Klopp kívánságlistáján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik