nemzetisport.hu 2018.08.15 20:56 Frissítve: 2018.08.21 15:07

Légiósok: Balogh Norbert közel áll a búcsúhoz – lapértesülés

Augusztus 17-én, pénteken befejeződik az átigazolási időszak az olasz labdarúgó-bajnokságban is, a másodosztályban szereplő Palermo együttese két új játékos szerződtetésével (és talán kettő távozásával) kialakította a keretét. Egyre inkább úgy tűnik, a klub magyar csatára, Balogh Norbert Cipruson folytatja.

 

Az olasz másodosztályban szereplő szicíliai csapat Cesar Fallettit és Luca Clemenzát is szerződtette, előbbi a Bolognától, utóbbi a Juventustól érkezett. Péntekig két játékos még távozhat, a macedón csatár Ilija Nesztorovszki, illetve a bosnyák középpályás, Mato Jajalo a hírek szerint hétmillió euróért az Udinesében folytathatja.

A La Gazzetta dello Sport azt írta, Balogh Norbert közel áll ahhoz, hogy elbúcsúzzon: a magyar csatárért eddig egy klub, az APOEL érdeklődött. Ha összejön az üzlet, Balogh ismét egy klubban szerepelhet korábbi palermói csapattársával, Sallai Rolanddal.

A lap szerint lehet, hogy Balogh óriási tehetség, aki látja az edzéseken, az meg is esküszik arra, hogy technikás játékos, és annál többet ér, hogy mindössze nyolc perc játéklehetőséghez jusson, mint tavaly a Serie B-ben.

Gazzetta dello Sport: "Balogh-Palermo, è addio. I dettagli" - Ilovepalermocalcio

"Balogh sulle tracce di Sallai. I due ungheresi, compagni due stagioni fa in rosanero,potrebbero ritrovarsi all'Apoel Nicosia, a Cipro. Non si tratta di suggestioni.2020.05.28 10:01:54

Légiósok NAGY ZSOLT

„Szerencsére Szlovákiában is egyre jobban enyhülnek a korlátozások és a határszankciók.”

2020.05.21 10:13:55

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

A visszavonuló védő részletesen mesélt a Nemzeti Sportnak mindennapos küzdelmeiről, döntéséről.

2020.05.20 10:19:44

Légiósok BABJÁK BENCE

A Le Havre vezetőedzője marasztalja a magyar válogatott védőt, aki még nem tudja, hol folytatja.