Légiósok: az orosz élvonalba vinnék Mervó Bencét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.07. 17:31
A Lokomotiv Moszkva szemet vetett Mervó Bencére, és a téli átigazolási időszakban megvásárolná a lengyel Slask Wroclawnál játszó magyar csatárt.

Az Izvesztyija úgy értesült, hogy a13 forduló után a 16 csapatos Premjer-liga 11. helyén álló Lokomotiv januárban megerősítené támadósorát, hiszen 13 meccsen csak 11-szer talált be az ellenfelek kapujába.

A Nemzeti Sport Online információi szerint nem ez az első eset, hogy a Lokomotiv érdeklődik Mervó iránt, de az oroszok is tudják, hogy nem a Slaskkal, hanem a Sionnal kell megegyezniük, hiszen a magyar kölcsönben játszik Lengyelországban.

„Igor Kornyejev, a Lokomotiv sportigazgatója nagyra tartja Mervót, és ha a Sion nem kér túl sokat a magyar csatárért, Mervó Bence 2017 januárjában a Lokomotiv Moszkva játékosa lehet” – írja az Izvesztyija.

A Sionnal 2019-ig szerződésben álló Mervó ebben a szezonban kilenc meccsen egy gólt szerzett, a német Transfermarkt 250 ezer euróra taksálja az értékét.

A Lokomotiv Moszkvában a szerb Petar Skuletics (9 meccs/2 gól), a brazil Maicon (8/3) és a nigériai Ezekiel Henty (7/1) szerepel csatár poszton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik