Légiósok: az Inter után a Juve is Szoboszlaira pályázik – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.29. 10:43
null
A Juventus is szerződtetné Szoboszlai Dominikot? (Fotó: www.instagram.com/szoboszlai.dominik_official)
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus szerződtetné a Red Bull Salzburg magyar légiósát, Szoboszlai Dominikot.

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Inter is érdeklődik a 17 esztendős tehetség iránt, s Piero Ausilio, a fekete-kékek technikai igazgatója már a nyáron megszerezné Szoboszlait.

A Calciomercato most arról ír, hogy az Inter mellé „becsatlakozott” a Serie A rekordbajnoka, a Juventus is, amely az olasz portál szerint hamarosan megteszi a kellő lépéseket annak érdekében, hogy megszerezze Szoboszlait a Red Bull Salzburgtól.

Mint ismert, Szoboszlaival a télen kötött új, 2021-ig szóló szerződést a Red Bull Salzburg, amikor felkerült az első kerethez. A középpályás az osztrák élvonalban épp a hétvégén, az Austria Wien ellen mutatkozott be. Szoboszlai ezt megelőzőn a salzburgiak fiókcsapatában, az osztrák másodosztályú Lieferingben remekelt, 33 bajnokin tíz gólt szerzett és hét gólpasszt jegyzett a szezonban.

Esterházy Mátyás, Szoboszlai menedzsere még az Inter érdeklődése kapcsán az NSO-nak elmondta, egyáltalán nem lepik meg a hírek.

„Nem lep meg, hogy Dominikkal kapcsolatban megjelennek ilyen hírek, hiszen nagyon fiatal és folyamatosan jó teljesítményt nyújt Salzburgban, ráadásul az átigazolási időszak is közeledik. Nem tartom azonban valószínűnek, hogy a nyáron eligazol. Remek klubban van, ahol csak idő kérdése, hogy az első csapatban szerepeljen. Úgy vélem, a fejlődése szempontjából ez az ideális lépcsőfok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik