Légiósok: az Atléticót is „bedobták” Szoboszlai kérői közé

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.07.28. 12:09
null
Az Atlético Madrid is érdeklődik Szoboszlai iránt – írja a <a href="https://www.90minuten.at/de/red/presseschau/kurzmeldungen-vereine-verbaende-sportler/2020/juli/atletico-madrid-zeigt-interesse-an-dominik-szoboszlai/">90minuten.at</a>
Miután Szoboszlai Dominik szerződtetése az AC Milannál már háttérbe szorult, a nemzetközi sajtóban újra megkezdődtek a találgatások a jövőjét illetően, újabban olasz forrásra hivatkozva osztrák oldalak írnak arról, hogy az Atlético Madrid is érdeklődik a Red Bull Salzburg magyar középpályása iránt.

 

A 90.minuten.at és a spox.com osztrák kiadása is arról ír az olasz Calciomercato információira hivatkozva, hogy a középpályás kapcsán korábban már emlegetett kérők, a Napoli, a PSG és a Chelsea mellett az Atlético Madridnál is képben van a középpályás. Sőt, a múlt heti hírekkel ellentétben az AC Milant sem zárták ki teljesen a szóba jöhető opciók közül.

Konkrétumot nem tesznek hozzá, a spox.com annyit ír, hogy a 19 éves középpályás kivásárlási ára 25 millió euró, és várhatóan vele nem lesz nehéz megállapodni. Idézik is Szoboszlai menedzserét, Esterházy Mátyást, aki a Nemzeti Sportnak beszélt arról, nem szeretnék elsietni a döntést, olyan klubot keresnek, amely a hosszú távú karrierje szempontjából a lehető legjobb.

Szoboszlai az elmúlt idényben 40 tétmeccsen 12 gólt és 18 gólpasszt jegyzett a Red Bull Salzburgban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik