Légiósok: angol klub vinné Németh Krisztiánt?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.01. 13:06
null
Németh Krisztiánnak a válogatottban is voltak remek pillanatai az idén (Fotó: Korponai Tamás)
Két, amerikai átigazolási híreket gyűjtő oldal is arról közölt rövid információt kedden, hogy az angol másodosztályú Hull City érdeklődik a Sporting Kansas City magyar labdarúgója, a jó évet záró Németh Krisztián iránt.

 

Az MLS Transfers saját forrásra hivatkozva közli az értesülést, megemlítve, hogy az angol klub – amely a negyedik helyen áll a Championshipben – 1.5 millió dollár körülire becsüli a magyar csatár értékét.

A válogatott csatárt képviselő CMG menedzseriroda részéről Kövesdi Viktor a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette korábbi álláspontját: Németh Krisztián jól érzi magát a Sportingnál, és elsődleges célja, hogy a következő szezont is az MLS-csapatban tölti.

„Ezekben a hetekben, hónapokban vélhetően sok csapatnév elhangzik majd Németh Krisztiánnal kapcsolatban, ami természetes egy jó formában lévő csatár esetében – mondta kedden Kövesdi Viktor. – Eme hírek között van, amelyiknek több, van, amelyiknek kevesebb a valóságalapja, de nem titok, hogy több országból is nagy érdeklődés van iránta. Fontos azonban rögzíteni, hogy Krisztiánnak élő szerződése van a Sportinggal, így nemcsak az ő akarata, valamint a potenciális vásárlóé számít, hanem amerikai csapatáé is.”

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy az amerikai élvonalbeli bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas City élt opciós jogával, azaz 2016-ra meghosszabbította Németh szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik