Légiósok: A Wigan opció, de vannak más lehetőségek – Bogdán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.16. 10:18
A Liverpool magyar labdarúgója, Bogdán Ádám saját bevallása szerint közel áll a klubváltáshoz. A legvalószínűbbnek tetsző új állomáshely, a Wigan mellett – amely hírről angol sajtóinformációk alapján korábban már beszámoltunk – azonban más érdeklődök is akadnak. Pikantériája a Bogdán-igazolásnak, hogy a Wigan és a Pool vasárnap egymás ellen játszik felkészülési mérkőzést.

„Vannak lehetőségek, előfordulhat, hogy már a hétvégén kiderül, hol folytatom. A Wigan létező opció, a két klub egyezkedik, de vannak más lehetőségek is, remélem, most már csak napok kérdése, és rendeződik az ügyem” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Bogdán Ádám, aki a Liverpool két idei felkészülési mérkőzésén egy-egy félidőt védett.Bogdán Ádám, aki a Liverpool két idei felkészülési mérkőzésén egy-egy félidőt védett.

„Jó volt a kapuban állni a két edzőmérkőzésen, de ettől még a helyzetem jottányit sem javult. Hamarosan Simon Mignolet is visszatér a klubba, márpedig az első számú kapus pozíciójáért ő verseng majd a nyáron szerződtetett Loris Kariusszal. Harmadik meg nem akartam lenni. Jó egy hete beszélgettünk Jürgen Klopp-pal, elmondtam, miután láthatóan nem velem kezdődik majd a Pool összeállítása, örülnék, ha eligazolhatnék, ő pedig megígérte, próbálnak megoldást találni. Úgy fest, sikerül. Minden valószínűség szerint csak kölcsönben hagyom el a klubot, úgyhogy előfordulhat, hogy egy napon még visszatérek.”

Bogdán 2007-ben a Vasasból a Boltonba, a Wandererstől 2015-ben a Liverpoolba igazolt. A négyévesnek gondolt Mersey-parti szereplés azonban egy időre biztosan véget ér. Az (eddigi) mérleg a Pool dresszében: két Premier League-mérkőzés, három Ligakupa-találkozó, egy FA-kupa-meccs.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik