Légiósok: a Stuttgartnál cáfolják Szalai lehetséges érkezését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.21. 11:22
A múlt héten beszámoltunk arról, hogy a német sajtóban többek között a Stuttgartot is a mainzi csatár, Szalai Ádám kérői között emlegették. A svábok sportigazgatója, Fredi Bobic azonban cáfolta a hírt.

Az Allgemeine Zeitung közölt egy összeállítást a Mainznál a nyáron várható játékosmozgásokról, ebben a támadók kapcsán megemlítik, hogy a Kölnnek kölcsönadott nigériai Anthony Ujah valószínűleg visszatér a csapathoz, míg az ausztrál válogatott Nikita Rukavytsya távozik. A cikk kitért Szalai Ádámra is.

A szerző megemlíti, a magyar csatárnak számos kérője van, ugyanakkor azt is hozzáteszi, hogy a Stuttgartnál cáfolták azt a múlt heti hírt, miszerint a sváb klubnál is szóba került volna a szerződtetése.

„Meglepődtem, nem tudom, honnan származhatott ez a pletyka” – reagált a stuttgartiak sportigazgatója, Fredi Bobic, aki szerint csak puszta találgatásról van szó, nincs alapja annak, hogy szeretnék újra szerződtetni a magyar csatárt, aki 2004 és 2007 között már szerepelt a klub színeiben, utánpótláscsapatokban és a Stuttgart II-ben is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik