Légiósok: a Marca spanyol klubnál emlegeti Szalai Ádámot

Vágólapra másolva!
2016.07.04. 08:20
null
Juande Ramosnak tetszett Szalai Ádám Eb-n nyújtott teljesítménye (Fotó: AFP)
A Marca információi szerint a Málaga labdarúgócsapatának egyik kiszemeltje Szalai Ádám.

 

A lap az andalúziai klub átigazolási híreiről szóló összefoglalójában arról ír, hogy a Málaga csatárposzton mindenképpen erősítene. Az új vezetőedző, Juande Ramos törekvései érthetőek, hiszen a nyáron távozott a csapattól a rutinos Roque Santa Cruz és Ikechukwu Uche is, és jó eséllyel eligazol a brazil Charles, így viszont a poszton csupán a nemrégiben szerződtetett uruguayi Michael Santos és a kölcsönből visszatért argentin Ezequiel Rescaldani maradna.

A Marca két kiszemeltről ír, az egyik – ahogy a lap írja – az Eb-n jól teljesítő Szalai Ádám, a másik az Elche játékosa, Sergio León. A cikk hozzáteszi, ha Charlesért pénz folyna be Kínából, akár mindkét futballista megszerzésére lehet esély.

Szalai Ádám neve felkapott lett az utóbbi napokban az átigazolási piacon, Törökországban a Galatasarayról írtak folyamatosan a lapok, mint érdeklődő, de szóba került a Málaga mellett a Betis, és a hírek szerint kínai klubok is figyelemmel követik, miként lehet megszerezni a csatárt. A hírek szerint Szalaiért klubja, a német Hoffenheim négymillió eurót szeretne kapni.

További érdekesség, hogy a Málaga kiszemeltjei között van az Eb-t szintén megjárt Tomás Necid, a Bursaspor cseh válogatott középpályása, Dzsudzsák Balázs csapattársa is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik