Légiósok: A legjobb csapattárs – a Fire elbúcsúzott Nikolicstól

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.10.15. 13:08
null
A Chicago Fire is elbúcsúzott Nikolicstól (Fotó: chicago-fire.com)
Az MLS-ben szereplő Chicago Fire elnöke, valamint a gárda csapatkapitánya is megható üzenettel búcsúzott el Nikolics Nemanjától.

 

Mint megírtuk, a magyar támadó már korábban is beszélt arról, hogy várhatóan távozik a Szeles városból, néhány napja pedig végképp megerősítést nyert, hogy új állomáshelyet keres, miután közösségi oldalán keresztül hosszú üzenetben búcsúzott el a Fire-től.

A chicagói együttestől most többen is reagáltak Nikolics posztjára – Nelson Rodríguez, a klub elnöke, s vezérigazgatója például arról beszélt a klub honlapjának, hogy a csatárnál jobb csapattárssal még sosem találkozott.

„A legjobb csapattárs, akit valaha láttam. Sosem hagyott ki edzést, sosem mulasztott el egyetlen alkalmat sem, hogy a társait dicsérje. Mindig pozitív volt. Akkor is, amikor ebben az évben annyira nem sikerültek a befejezések neki, de ő ennek ellenére mindent megtett a csapatért, s állandóan a társakat biztatta.”

Dax McCarty, a Fire csapatkapitánya is reagált Nikolics búcsújára.

„Valójában elmondani sem nagyon lehet, milyen nagyszerű csapattárs Nikolics. Szerencsés vagyok, hogy több hihetetlen támadóval is együtt játszhattam, és te, Niko, biztosan ott vagy a legjobbak között. Kívánok neked egészséget és sok sikert a következő kalandodhoz is.”


A most 31 éves játékos 2016-ban szerződött a Fire-höz, 104 tétmérkőzésen 56 gólt szerzett, ám az idény végén lejár a szerződése a chicagói klubnál. Csapata nem jutott be a rájátszásba, így számukra vége az idénynek. Október 6-án játszottautolsó tétmérkőzését a klub labdarúgójaként, gólpasszal búcsúzott.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik