Légiósok: a Lazio elnökének tetszik Dzsudzsák, de…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.17. 09:58
Dzsudzsák Balázs elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Dinamo Moszkvával, miközben a Nemzeti Sport Online olasz forrásból úgy értesült, a Lazio elnökének tetszik a magyar szélső, de más előrébb van a sorban.

Emiliano Bernardini, a római Il Messaggero újságírója a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, utánajárt a klubnál a magyarról szóló híreknek, s Claudio Lotito elnökkel is beszélt.

„Beszéltem a Lazio elnökével, aki megerősítette, hogy nagyon tetszik nekik Dzsudzsák játéka. Szívesen szerződtetnék, de elismerte, hogy nem lesz könnyű megvásárolni. A Lazio most Wesley Hoedt, a holland AZ védője megvásárlásán ügyködik” – árulta el olasz kollégánk.

A Dinamónál edzésbe álló Dzsudzsák azt mondta, amíg nincs konkrétum az esetleges átigazolásáról, egy szót sem akar a piaci hírekre fecsérelni.

„A téli pihenőt követően visszajöttem a klubomhoz, egy feladatom van, a felkészülésre, a tréningekre összpontosítani – mondta Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak. – Ha engedném, hogy most egészen máshol járjanak a gondolataim, azzal ártanék a legtöbbet magamnak. Minden edzésen a maximumot próbálom meg kihozni magamból, csakis a munkára koncentrálok. Aztán ha érkezik ajánlat, a menedzseremmel, Vörösbaranyi Józseffel megfontoljuk, ha konkrétumokról van szó, állok elébe.”

Mint ismert, a napokban Guram Adzsojev, a Dinamo Moszkva sportigazgatója elmondta, a Lazio érdeklődött nála Dzsudzsákról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik