HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.03 13:37 Frissítve: 2018.01.03 14:17

Légiósok: a korábbi Vidi-edző dobna mentőövet Gyurcsónak, de...

A pilkanozna.pl szerint a Pogon Szczecin magyar válogatott szélsője, Gyurcsó Ádám iránt a szintén lengyel élvonalbeli Wisla Kraków érdeklődik.

HIRDETÉS
Gyurcsó Ádám szorult helyzetben van (Fotó: Twitter)

 

A lengyel oldal az egyik krakkói lap információira hivatkozva hozta le a hírt, mely szerint a Wisla Kraków már a téli átigazolási időszakban szerződtetné Gyurcsó Ádámot. A krakkóiak nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Joan Carrillo a Videotonnál már dolgozott együtt a játékossal, az viszont az üzlet ellen szól, hogy a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Pogon Szczecin mindenképpen pénzt szeretne kapni Gyurcsó játékjogáért. A Wisla Kraków ezzel szemben nem szeretne fizetni a Pogonnak, így csakis abban az esetben jöhetne létre az üzlet, ha a magyar válogatott futballista felbontaná a még másfél évig érvényes szerződését a klubjával, és erre jelen állás szerint vajmi kevés esély van.

Mint ismert, Gyurcsó decemberben került átadólistára a Pogon Szczecinnél, mivel nem voltak elégedettek az edzésmunkájával, valamint a mérkőzéseken mutatott teljesítményével, ezért a továbbiakban nem számolnak vele.

Gyurcsó 2016 januárjában szerződött jelenlegi klubjához, melynek színeiben 67 lengyel bajnokin kilenc gólt szerzett és 13 gólpasszt jegyzett. Ebben a szezonban 20 tétmérkőzésen két gól és két assziszt fűződik a nevéhez.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.04 23:46:15

Légiósok BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Örülnék, ha Dzsudzsák Balázs egyszer, akár pályafutása végeztével őszintén beszélne döntéseinek miértjéről, az előtte kinyíló vagy éppen bezáruló kapukról, mert ha valamit hiányolok még pályafutásával kapcsolatban, az az, hogy sohasem derült ki, mit miért választott.

2018.11.27 14:40:45

Légiósok nemzetisport.hu

Gráczer Zoltán országszerte bemutató edzéseket tartott, közben ő is leckét kapott nyitottságból, tiszteletből.

2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS