Légiósok: a Juve az Arsenallal csatázik Szoboszlaiért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.04. 09:38
null
A<a href="https://www.tribalfootball.com/articles/juventus-battle-arsenal-for-rb-salzburg-midfielder-dominik-szoboszlai-4283496#popup-sso"> tribalfootball.com</a> szerint az Arsenal menedzsere, Emery is szívesen látná Szoboszlai Dominikot (Forrás: tiballfootball.com)
A Red Bull Salzburg magyar támadó középpályásával, Szoboszlai Dominikkal kapcsolatban már megszokhattuk, hogy naponta röppennek fel újabb és újabb róla szóló átigazolási pletykák. A tribalfootball.com főcíme szerint a Juventus az Arsenallal csatázik az aláírásáért.

 

Miközben Szoboszlai Dominik játékjogát a legfrissebb értékelése szerint már 12 millió euróra taksálja a Transfermarkt, amivel a második legértékesebb magyarnak számít, továbbra is folyamatosan jelennek meg róla a nemzetközi sajtóban a lehetséges átigazolásáról szóló cikkek.

A tribalfootball.com Európa egyik legnagyobb tehetségének nevezi Szoboszlait a most befejeződő idényben nyújtott teljesítménye láttán. Megemlíti, hogy 29 meccsen 11 gólt és tíz gólpasszt jegyzett a salzburgiaknál, igaz, azt nem teszik hozzá, hogy ebből hat gólt és négy gólpasszt a Red Bull fiókcsapatában, a másodosztályú Lieferingben ért el.

Az angol oldal az olasz La Gazzetta dello Sportra hivatkozva ír a Juventus és a Bayern München érdeklődésértől, de hozzáteszik, hogy az Arsenalnál is képben van, és a londoniaknak várhatóan a Juventusszal kell megküzdeniük Szoboszlai szerződtetéséért. Arról korábban beszámoltunk, hogy a Juve a hírek szerint a Genoával közösen szerződtetné a magyar válogatott középpályást, aki kezdetben a genovaiaknál szerepelhetne kölcsönben.

A Juventus érdeklődéséről már jó ideje hallani Szoboszlai esetében, aki azonban nemrég a Nemzeti Sportnak is elmondta, hogy tervei szerint marad Salzburgban, hogy az osztrák csapattal a Bajnokok Ligája főtábláján is kipróbálhassa magát a következő idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik