Légiósok: Dzsudzsákot újabb isztambuli óriással hozták hírbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.05. 21:42
Két török oldal is isztambuli csapattal – aktuálisan a Besiktassal – hozta hírbe Dzsudzsák Balázst, a Dinamo Moszkva és a magyar válogatott ballábas szélsőjét.

A futbol1903.com (az évszám a Besiktas alapítási évszámára utal), illetve a fotospor.com egyaránt arról ír, hogy a legutóbbi bajnokságban a harmadik helyen végző – így az ősszel az Európa-liga csoportkörében induló – együttes szélsőt keres, és a klub vezetői érdeklődnek Dzsudzsák iránt.

A Besiktasnak Olcay Sahan valószínűsíthető távozása miatt (a válogatott szélsőt legújabban a Sampdoriával boronálták össze) lehet szüksége támadó felfogású játékosra, és a Törökországban az elmúlt időszakban többször felröppenő Dzsudzsák név ezúttal a Besiktasnál is felbukkant.

Az elmúlt napokban a török lapok még arról írtak, hogy Dzsudzsák a Galatasaray célpontja lehet, ha nem sikerül megszerezni a Dnipro ukrán játékosát, Jevhen Konopljankát, míg korábban a Fenerbahcéval összefüggésben is jelentek meg hírek a Dinamo magyarjának átigazolásáról.

A 28 éves Dzsudzsák – akinek értékét a transfermarkt.de 12 millió euróra teszi – moszkvai szerződése év végéig szól, nemrégiben Guram Adzsojev sportigazgató úgy nyilatkozott róla, hogy folyamatban vannak a tárgyalások a magyar légióssal, és jó esélyt lát a hosszabbításra. Ezzel szemben a Nemzeti Sport Online orosz forrásokból úgy értesült, hogy érdemi előrelépés nincs Dzsudzsák Balázs ügyében, és még mindig a távozására van nagyobb esély.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik