Légiósok: a Frankfurt edzője megerősítette, Huszti visszatér Kínába

Vágólapra másolva!
2017.02.03. 14:42
A Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt vezetőedzője, Niko Kovac pénteken megerősítette azt a sajtóinformációt, hogy magyar labdarúgója, Huszti Szabolcs visszatér Kínába.

Niko Kovac pénteken úgy fogalmazott: azzal, hogy a középpályást elengedik volt csapatához, a Csangcsun Jatajhoz, megköszönik neki azt, amit a klubért tett.

„Szabinak nagy szerepe volt abban, hogy tavaly sikerült kiharcolnunk az élvonalban maradást, és a mostani harmadik helyünkkel is összeforrt a neve. Azonban már 34 éves, most éppen az Achilles-inával bajlódik, és nem fog már sokáig futballozni. S itt jön a kérdés, hogy edzőként vagy emberként nézzem őt? Emberként kezeljük. Egy, maximum két évig tud még játszani, és ezalatt nagyon sok pénzt kereshet Kínában” – mondta a Frankfurt vezetőedzője.

A lehetőségről már korábban is beszámoltunk, és azt Huszti menedzsere, Filipovics Vladan is elismerte: a középpályásért már-már visszautasíthatatlan ajánlat érkezett.

Huszti számára nem lenne ismeretlen a távol-keleti bajnokság, de még a Csangcsun Jataj sem, hiszen 2014 nyarán Hannoverből éppen oda igazolt 1.5 millió euróért. A kínai együttesben alapembernek számított, a csapatot másfél év után, az előző téli átigazolási időszakban hagyta el a frankfurtiak kedvéért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik