Légiósok: a Chelsea-megfigyelő véleményét idézik Dzsudzsákról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 19:05
null
Dzsudzsák Balázs támadójátéka elnyerte a holland szaktekintély tetszését (Fotó: AFP)
Az olasz Tuttomercatoweb.com átigazolási hírportál a ma esti Napoli–Dinamo Moszkva, illetve – feltehetően – a Lazio szerdán nyilvánosságot kapott érdeklődése következtében egy holland szakértő, Piet de Visser korábbi véleményét idézi Dzsudzsák Balázsról.

 

A 80 esztendős De Visser a hatvanas évek második felétől kezdve több mint húsz éven át dolgozott vezetőedzőként a holland élvonalban, az elmúlt tíz esztendőben a Chelsea számára jelent megfigyelőként, sőt, több helyütt Roman Abramovics személyes tanácsadójaként emlegetik.

Beszámolók szerint Arjen Robben, John Obi Mikel, Salomon Kalou és Alex is nagyrészt neki köszönheti londoni szerződését, és állítólag Guus Hiddink chelsea-s szerepvállalásának is tevékeny részese volt.

Dzsudzsák támadójátékát szép szavakkal méltatta a holland szaktekintély. „Ő a modern szélsőjátékot testesíti meg. Fizikailag energikus, ügyes az egy az egy elleni párharcokban, és jól játssza át az emberét. Dzsudzsák a beadások embere” – dicsérte De Visser a korábbi eindhoveni magyar légióst, akit a magyar iskola legutóbbi örököseként aposztrofál a cikk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik