Leendő edzője szerint Dzsudzsák univerzális

Vágólapra másolva!
2011.06.09. 21:34
null
Gadzsijev sokat vár Dzsudzsáktól
Az Anzsi Mahacskala vezetőedzője, Gadzsi Gadzsijev orosz lapoknak megerősítette, hogy Dzsudzsák Balázs csapata játékosa lesz. A szakember – aki a július 4-én kezdődő ausztriai edzőtáborba várja a PSV-től távozó szélsőt – már beszélt telefonon a magyar játékossal, akitől azt várja, hogy majd a pályán bizonyít.

Gadzsi Gadzsijev már beszélt Dzsudzsák Balázzsal: az Anzsi Mahacskala vezetődzője elmondta, nagy szükségük volt egy, a magyar szélsőhöz hasonló kaliberű játékosra.

„Nem titok, hogy a PSV magyar középpályása a mi játékosunk lesz. Dzsudzsák Balázs júliusban csatlakozhat hozzánk az ausztriai edzőtáborban" – jelentette ki Gadzsi Gadzsijev, aki már beszélt is a labdarúgóval.

„Beszéltem telefonon Dzsudzsákkal, megtárgyaltuk, hogy mi lesz a szerepe a csapatban, és ő is elmondta, hogy milyen poszton szeretne játszani, hol lenne leginkább hasznára az együttesnek. Nagy szükségünk volt egy hozzá hasonló játékosra. Az Anzsinak vannak kreatív futballistái, de nagyon hiányzott egy igazán gyors labdarúgó" – mondta Gadzsijev a sports.ru-nak.

A szakember azért a dicséret mellett figyelmeztette a PSV-től távozó légióst: bizonyítania kell a pályán ahhoz, hogy stabil tagja lehessen az orosz együttesnek.

„Dzsudzsák magas színvonalat képvisel, de ezt persze a pályán is be kell bizonyítania. Ezt várjuk éppen most Tardellitől is, akinél itt az ideje, hogy bemutassa, mit tud valójában. Sokkal többre képes, mint amit eddig a szurkolók tőle láttak" – jelentette ki a szakember.

„A válogatási alapelveink világosak és nyilvánvalóak: aki jobban felkészült, az lép pályára. Visszatérve Dzsudzsákra, univerzális játékosról van szó: szélső középpályásként és támadóként is bevethető – mondta Gadzsijev, akit arról is megkérdeztek, Dzsudzsák tud-e majd együtt játszani az Anderlechttől igazolt Mbark Buszufával. – Semmi gond nem lesz, különböző típusú játékosok. Mindkettejüknek megtaláljuk a helyét a csapatban, és nem is ugyanaz a posztjuk."

Bár egyes orosz források Gadzsijevet idézve arról számolnak be, hogy Dzsudzsák Balázs már aláírta szerződését, a Stars & Friends menedzseriroda az MTI érdeklődésére ma este ugyanazt válaszolta, mint Vörösbaranyi József kora délután a Nemzeti Sport Online-nak: a magyar válogatott játékosnak még nincs aláírt szerződése az orosz klubbal, továbbra is zajlanak az egyeztetések. A két érintett klub sem adott ki még hivatalos közleményt az átigazolásról.

A Dzsudzsák Balázs átigazolásával kapcsolatos híreinket itt találja meg összegyűjtve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik