Lech: „Tanácstalannak tűnt a magyar, így nem lesz helye”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.17. 14:16
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Lech Poznan lejátszotta a téli szünet utáni első bajnokiját. A Pogon Szczecin elleni találkozón (1–1) debütált a ligában Holman Dávid, a Ferencvárostól kölcsönvett középpályás, aki egyelőre nem győzte meg a lengyeleket.

Amint arról beszámoltunk, a Pogon Szczecin elleni bajnokin Lovrencsics a szünetben állt be a poznani csapatba, a télen igazolt magyarok közül Holman Dávid a 70. percben lépett pályára, míg Kádár Tamás a kispadon maradt.Amint arról beszámoltunk, a Pogon Szczecin elleni bajnokin Lovrencsics a szünetben állt be a poznani csapatba, a télen igazolt magyarok közül Holman Dávid a 70. percben lépett pályára, míg Kádár Tamás a kispadon maradt.

„Holman mindössze húsz percet kapott a hétvégén, és kijelenthetjük, ez minden volt, csak szép debütálás nem. A magyar végig tanácstalannak tűnt a pályán, és a társak láthatóan nem bíznak még meg benne. Néhányszor ért csak labdába, de akkor sem tudott újat mutatni. A vezetőség nagy lehetőségeket lát a középpályásban, de ha így folytatja, állandó helye lehet a kispadon” – értékelt Maciej Lehmann, a gloswielkopolski.pl szakírója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik