HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.29 19:49 Frissítve: 2015.03.22 01:08

Lech: Kádár pénteken ír alá, már becenevet is kapott

Kádár Tamás, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznanhoz tartó magyar védő még nem írta alá szerződését új együttesénél, de az orvosi vizsgálatokon már átesett, és beszélt a céljairól is.

HIRDETÉS

 

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, csodásan érzem magam Lengyelországban, mindenki nagyon kedves. Tisztában vagyok a lengyel labdarúgás erősségével, és tudom, hogy a Lech a liga egyik legerősebb csapata. Szintén itt futballozik egyik jó barátom, Lovrencsics Gergő, beszélgettem vele, mielőtt megérkeztem, és csak jókat mondott a klubról” – mondta a Lech TV-nek Kádár Tamás.

Túl az orvosin (Fotó: lechpoznan.pl)

„Túlestem az orvosi vizsgálatokon, és remélhetőleg hamarosan aláírhatom a szerződésemet. Már alig várom, hogy találkozzak az új csapattársaimmal és az edzőkkel. Ballábas védő vagyok, jól látok a pályán, gyorsan gondolkodom. Az elsődleges célom, hogy minél többet futballozhassak. Sajnos a Newcastle-nél töltött időszakom alatt rengeteg sérülés sújtott, ám azóta egyetlen edzést sem hagytam ki, remélem, hamar bizonyítani tudom, hogy jó vásárt csinált velem a klub" – tette hozzá Kádár, aki a klub tájékoztatása szerint várhatóan szombaton csatlakozhat a kerethez.

A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az orvosi vizsgálaton átesett védő pénteken szignózhatja szerződését, mely három és fél évre köti majd a Poznanhoz Kádárt.

Egy kis „meglepetés” is várta a magyar védőt, a gyors interjú során a Lech TV riportere közölte, hogy a szurkolók már becenevet is adtak neki, állításuk szerint a hátvéd a megszólalásig hasonlít a Breaking Bad (Totál szívás) egyik karakterére, Jesse Pinkmanre.

Aaron Paul és Kádár – mint két tojás? (Fotó: NS-montázs)

 A Lech TV felvétele

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.04 23:46:15

Légiósok BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Örülnék, ha Dzsudzsák Balázs egyszer, akár pályafutása végeztével őszintén beszélne döntéseinek miértjéről, az előtte kinyíló vagy éppen bezáruló kapukról, mert ha valamit hiányolok még pályafutásával kapcsolatban, az az, hogy sohasem derült ki, mit miért választott.

2018.11.27 14:40:45

Légiósok nemzetisport.hu

Gráczer Zoltán országszerte bemutató edzéseket tartott, közben ő is leckét kapott nyitottságból, tiszteletből.

2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS