HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.29 19:49 Frissítve: 2015.03.22 01:08

Lech: Kádár pénteken ír alá, már becenevet is kapott

Kádár Tamás, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznanhoz tartó magyar védő még nem írta alá szerződését új együttesénél, de az orvosi vizsgálatokon már átesett, és beszélt a céljairól is.

HIRDETÉS

 

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, csodásan érzem magam Lengyelországban, mindenki nagyon kedves. Tisztában vagyok a lengyel labdarúgás erősségével, és tudom, hogy a Lech a liga egyik legerősebb csapata. Szintén itt futballozik egyik jó barátom, Lovrencsics Gergő, beszélgettem vele, mielőtt megérkeztem, és csak jókat mondott a klubról” – mondta a Lech TV-nek Kádár Tamás.

Túl az orvosin (Fotó: lechpoznan.pl)

„Túlestem az orvosi vizsgálatokon, és remélhetőleg hamarosan aláírhatom a szerződésemet. Már alig várom, hogy találkozzak az új csapattársaimmal és az edzőkkel. Ballábas védő vagyok, jól látok a pályán, gyorsan gondolkodom. Az elsődleges célom, hogy minél többet futballozhassak. Sajnos a Newcastle-nél töltött időszakom alatt rengeteg sérülés sújtott, ám azóta egyetlen edzést sem hagytam ki, remélem, hamar bizonyítani tudom, hogy jó vásárt csinált velem a klub" – tette hozzá Kádár, aki a klub tájékoztatása szerint várhatóan szombaton csatlakozhat a kerethez.

A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az orvosi vizsgálaton átesett védő pénteken szignózhatja szerződését, mely három és fél évre köti majd a Poznanhoz Kádárt.

Egy kis „meglepetés” is várta a magyar védőt, a gyors interjú során a Lech TV riportere közölte, hogy a szurkolók már becenevet is adtak neki, állításuk szerint a hátvéd a megszólalásig hasonlít a Breaking Bad (Totál szívás) egyik karakterére, Jesse Pinkmanre.

Aaron Paul és Kádár – mint két tojás? (Fotó: NS-montázs)

 A Lech TV felvétele

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.03 08:45:30

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Az Atromitosz kapusa másképp gondolkodik, Ugrai Roland szerződtetésében is szerepet játszott.

2018.09.30 23:35:14

Légiósok nemzetisport.hu

2018.09.26 13:57:58

Légiósok PÓR KÁROLY

Bekker Rolandnak megvan az első gólja Németországban és az esélye a fejlődésre.

2018.09.26 00:36:28

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Valamit nagyon másképp látnak azok odakint.

HIRDETÉS
HIRDETÉS