KoroNapló: Kansas Cityben nem edzhetnek Baráth Botondék

BARÁTH BOTOND (Kansas City)BARÁTH BOTOND (Kansas City)
Vágólapra másolva!
2020.04.29. 08:32
Barátnője tortával lepte meg a huszonnyolcadik születésnapját múlt héten egyedül ünneplő válogatott hátvédet, Baráth Botondot, a kiszállításban klubja, a Kansas City is segédkezett.

„A körülményekhez képest vélhetően a legtöbbet hoztam ki a huszonnyolcadik születésnapomból. Bár egyedül töltöttem, az utóbbi hetek monoton napjai után múlt hét kedden rengeteg üzenetet kaptam, a családom, a barátaim, és a csapattársaim is gondoltak rám, ami nagyon jólesett, szinte egész nap velük beszélgettem. A barátnőm ráadásul egy tortával is meglepett, amire egyáltalán nem számítottam.

Éppen videóhívásban voltunk, amikor egyszer csak kopogtak az ajtómon, és amikor kinyitottam, a klub egyik alkalmazottja állt ott tortával a kezében. Mint utóbb kiderült, a Magyarországon maradt barátnőm az interneten keresztül rendelte nekem, és az egyesülettől kért segítséget, hogy a születésnapomon kiszállítsák.

Bár az online vásárlás és kiszállítás nem szünetel, magamat semmilyen ajándékkal nem leptem meg, mindössze egy másik „tortát” készítettem magamnak. Stílszerűen huszonnyolc üveg sörből raktam össze egy kisebb tornyot, aztán miután mindenkivel letudtam a beszélgetést, elindítottam Majkától a Partykarantén című számot, és nekiláttam elfogyasztani a „sörtortát”. Nagyjából éjfélig tartott az egyszemélyes születésnapi buli, nem mindegyik üveggel sikerült végeznem, és bár utána elég jót aludtam, még egyszer nem futnék neki hasonló mutatványnak...

Ami a futballt illeti, továbbra is zajlanak a tárgyalások a folytatásról. Mivel Kansas Cityben nem súlyos a helyzet, itt kis csoportos edzéseket biztosan tudnánk tartani, de mivel több városban is kritikus állapotok uralkodnak, egyelőre nem engedélyezték, mert nem szeretnék, hogy bármelyik együttes is helyzeti előnybe kerüljön a többivel szemben.”

AKoroNaplóállandó szerzői:Baráth Botond(Egyesült Államok),Galló Vilmos(Svédország),Gulácsi Péter(Németország), Juhász Dorka (Egyesült Államok),Kemény Dénes(Magyarország), Krueger John-Henry (Egyesült Államok), Davide Lanzafame (Magyarország), Planéta Szimonetta (Franciaország)
Korábban: Ligetvári Patrik (Spanyolország), Pádár Krisztián(Oroszország),Vojvoda Dávid(Olaszország)

A KoroNapló korábbi bejegyzéseitIDE KATTINTVAtekinthetik meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik