Korcsmár új célokat keres; A BL-címvédő is edz

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2020.05.20. 22:28
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Korcsmár Zsolt roppant boldog. Három hete megszületett Viktor, a futballista második kisfia, a négy és fél éves Martin öccse. Korcsmár Zsolt nagyon csalódott. A légiós ugyanis szinte a szülészetről ment át az ortopédiára, ahol sokadszor kellett megműteni, miután nemrégiben egy edzésen megint roppant a térde. A nemrégiben Dániából Norvégiába költöző 31 esztendős, 26-szoros válogatott védő megelégelte a megpróbáltatásokat, s döntött: abbahagyja a profi labdarúgást. Lapunknak őszintén elmondta, egyelőre ürességet érez, de már látja az új célt. Hogy miképpen folytatná, kiderül cikkünkből.
Korcsmár Zsolt
roppant boldog. Három hete megszületett Viktor, a futballista második kisfia, a négy és fél éves Martin öccse. Korcsmár Zsolt nagyon csalódott. A légiós ugyanis szinte a szülészetről ment át az ortopédiára, ahol sokadszor kellett megműteni, miután nemrégiben egy edzésen megint roppant a térde. A nemrégiben Dániából Norvégiába költöző 31 esztendős, 26-szoros válogatott védő megelégelte a megpróbáltatásokat, s döntött: abbahagyja a profi labdarúgást. Lapunknak őszintén elmondta, egyelőre ürességet érez, de már látja az új célt. Hogy miképpen folytatná, kiderül cikkünkből.

Kilencedik idényén van túl a francia élvonalbeli férfibajnokság 2019–2020-as csonka évadát a hetedik helyen záró Dunkerque-ben a 131-szeres válogatott Nagy Kornél. A 33 éves irányító-átlövő rövid veszprémi kitérőt követően, a jelenlegi vezetőedző, Patrick Cazal kérésére került az észak-francia kikötőváros csapatához, amely legnagyobb sikerét 2014-ben aratta, amikor meglepetésre a PSG-t megelőzve megnyerte az első osztályt. A Dunaferr egykori gólkirálya lapunknak elmondta, még két-három idényt szeretne játszani, emellett célja a családjával megszerezni a francia útlevelet.

A DVTK-Jegesmedvék jégkorongcsapatának szerződéssel rendelkező 17 játékosa együtt Miskolcon vagy egyénileg máshol készül. Ez utóbbi csapatba tartozik Magosi Bálint is. A 30 éves szélső engedélyt kapott rá, hogy – mivel a karantén bejelentése előtt hazatért a családjával Fehérvárra – otthon tréningezhessen. A 97-szeres válogatott kontraktusa 2021-ig érvényes, a folytatásról azonban a jövő héten leül beszélgetni a vezetőkkel, hiszen jelenleg a csapat és a magyar hoki jövője is bizonytalan: a DVTK-nak egyelőre nincs edzője, és az sem dőlt el, hogy az Erste Ligában vagy a szlovák bajnokságban szerepelhet-e.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik