nemzetisport.hu 2015.01.18 00:32 Frissítve: 2015.03.31 02:52

Kína: Elek Ákos két évre aláírt a Csangcsun Jatajhoz

Ismét légiósnak állt Elek Ákos: a magyar válogatott labdarúgó immár végérvényesen lezárt egy korszakot a Diósgyőr labdarúgócsapatánál, hiszen aláírta szerződését a kínai Csangcsun Jatajhoz. A középpályás így Huszti Szabolcs csapattársa lett, a kétéves kontraktus szignózása után pedig a Nemzeti Sportnak mesélt friss élményeiről.

Elek Ákos karrierjében nagy ugrás következik (Fotó: Mirkó István – archív)

 

„A megérkezésem utáni első két nap nehezen telt, de már abszolút alkalmazkodott a szervezetem – mesélte a nyolcórás időeltolódásról a kínai Csangcsun Jatajhoz két évre aláíró, 31-szeres válogatott Elek Ákos. – Összességében azért nem volt az átállással különösebb gondom.”

Az átállás tehát viszonylag zökkenőmentesen zajlott, az átigazolással kis túlzással több bonyodalom  adódott. „Este nyolctól hajnali háromig várakoztunk, mire minden papír megérkezett, minden akadály elhárult a szerződés aláírása elől. Elég sok munkára volt szükség, de végül sikerült elintézni mindent” – mondta boldogan a játékos.

A CIKK FOLYTATÁSÁT, A TELJES INTERJÚT ELEK ÁKOSSAL – MELYBEN TÖBBEK KÖZÖTT FÉNY DERÜL RÁ, MIKÉNT FOGADTA EDZŐJE, MI IGAZ AZ EGYMILLIÓ EURÓS FIZETÉSRŐL ÉS HOGY VÁRTA HUSZTI SZABOLCS – A VASÁRNAPI NEMZETI SPORTBAN OLVASHATJA!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bartha László (Paks), Kovács Gábor (Paks), Irakli Kvekveszkiri (Szigetszentmiklós – szabadon igazolható, próbajáték), Dajan Ponjevic (bosnyák, próbajáték)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: PAFC, Lengyelország), Senad Husic (bosnyák, ?), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan, Lechia Gdansk – Lengyelország), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Soproni VSE)

 

2019.04.17 22:35:43

Légiósok P. K.

Menedzsere szerint a DAC is partner abban, hogy a középpályás a fejlődése érdekében erősebb bajnokságba tudjon szerződni.

2019.04.11 23:08:08

Légiósok CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Miközben nem kicsit vicces az egész, hiszen a romániai kluboknak igen szigorú pénzügyi vizsgálaton kell átmenniük, ha a következő idényre is meg akarják szerezni a bajnoki részvételre jogosító licencet. Persze ez csak a látszat, a békaemberekre folyamatosan oda kell figyelni.

2019.04.10 22:19:59

Légiósok PÓR KÁROLY

A Blau-Weiss Linzet irányító Doma Ernő az egyetlen külföldi szakvezető a másodosztályban.

2019.04.03 14:20:30

Légiósok P. K.

Nyerges Zsolt egyelőre ismerkedik a United Zürichhel, amely a fiatal játékosoknak adhat kiugrási lehetőséget.