HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.18 00:32 Frissítve: 2015.03.31 02:52

Kína: Elek Ákos két évre aláírt a Csangcsun Jatajhoz

Ismét légiósnak állt Elek Ákos: a magyar válogatott labdarúgó immár végérvényesen lezárt egy korszakot a Diósgyőr labdarúgócsapatánál, hiszen aláírta szerződését a kínai Csangcsun Jatajhoz. A középpályás így Huszti Szabolcs csapattársa lett, a kétéves kontraktus szignózása után pedig a Nemzeti Sportnak mesélt friss élményeiről.

HIRDETÉS
Elek Ákos karrierjében nagy ugrás következik (Fotó: Mirkó István – archív)

 

„A megérkezésem utáni első két nap nehezen telt, de már abszolút alkalmazkodott a szervezetem – mesélte a nyolcórás időeltolódásról a kínai Csangcsun Jatajhoz két évre aláíró, 31-szeres válogatott Elek Ákos. – Összességében azért nem volt az átállással különösebb gondom.”

Az átállás tehát viszonylag zökkenőmentesen zajlott, az átigazolással kis túlzással több bonyodalom  adódott. „Este nyolctól hajnali háromig várakoztunk, mire minden papír megérkezett, minden akadály elhárult a szerződés aláírása elől. Elég sok munkára volt szükség, de végül sikerült elintézni mindent” – mondta boldogan a játékos.

A CIKK FOLYTATÁSÁT, A TELJES INTERJÚT ELEK ÁKOSSAL – MELYBEN TÖBBEK KÖZÖTT FÉNY DERÜL RÁ, MIKÉNT FOGADTA EDZŐJE, MI IGAZ AZ EGYMILLIÓ EURÓS FIZETÉSRŐL ÉS HOGY VÁRTA HUSZTI SZABOLCS – A VASÁRNAPI NEMZETI SPORTBAN OLVASHATJA!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bartha László (Paks), Kovács Gábor (Paks), Irakli Kvekveszkiri (Szigetszentmiklós – szabadon igazolható, próbajáték), Dajan Ponjevic (bosnyák, próbajáték)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: PAFC, Lengyelország), Senad Husic (bosnyák, ?), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan, Lechia Gdansk – Lengyelország), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Soproni VSE)

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.04 23:46:15

Légiósok BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Örülnék, ha Dzsudzsák Balázs egyszer, akár pályafutása végeztével őszintén beszélne döntéseinek miértjéről, az előtte kinyíló vagy éppen bezáruló kapukról, mert ha valamit hiányolok még pályafutásával kapcsolatban, az az, hogy sohasem derült ki, mit miért választott.

2018.11.27 14:40:45

Légiósok nemzetisport.hu

Gráczer Zoltán országszerte bemutató edzéseket tartott, közben ő is leckét kapott nyitottságból, tiszteletből.

2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS