Játékossors: Vadócz a Honvédnál edz, külföldre vágyik

Vágólapra másolva!
2015.07.18. 20:42
A 40-szeres magyar válogatott középpályás, Vadócz Krisztián a nyáron távozott a svájci élvonalban szereplő Grasshopperstől, és jelenleg az NB I-ben szereplő Budapest Honvédnál edz, és külföldi ajánlatra vár.

„Egyelőre még nem tudok semmit mondani, várom az ajánlatokat. Szeretnék továbbra is külföldön futballozni, ez a cél. A Budapest Honvéd vezetősége szerencsére jó partner volt, és engedélyezte, hogy a csapattal készüljek. Remélem, minél előbb eldől, hol folytatom a pályafutásomat" – mondta a Budapest Honvéd–Videoton mérkőzést a helyszínen megtekintő Vadócz Krisztián a Nemzeti Sport Online kérdésére.Budapest Honvéd–Videoton mérkőzést a helyszínen megtekintő Vadócz Krisztián a Nemzeti Sport Online kérdésére.

Mint arról beszámoltunk, a gazdaságilag bizonytalan lábakon álló, az elmúlt időszakban vezetőségváltásokon is áteső, a tízcsapatos svájci élvonalban 8. helyen végző Grasshopperstől számos játékos, köztük a télen szerződtetett, 40-szeres válogatott Vadócz Krisztián is távozott.

Vadócz tavasszal 15 meccsen lépett pályára a zürichi együttesben, két gólt szerzett. A légiós egy éven belül harmadszor válthat klubot (játszott Dániában és Indiában is), a teljes pályafutását tekintve pedig jöhet a kilencedik állomáshelye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik