Játékossors: Ferenczi István a szlovák 4. ligában folytathatja

Vágólapra másolva!
2013.02.09. 11:01
Az NB II-es Gyirmóttól távozó labdarúgó, Ferenczi István korábban a Nemzeti Sportnak beszélt arról, hogy azon gondolkodik, befejezi a profi pályafutását. Most úgy tűnik, a szlovák negyedosztályban szereplő felvidéki Nagymegyernél folytatja amatőrként.

„A nagymegyerieknél vagyok, ott edzem, játszottam már felkészülési meccseken is, és most úgy tűnik, hogy tavaszra is ott maradok” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a 35 éves Ferenczi István, aki az alistáliak elleni felkészülési meccsen rögtön négy góllal mutatkozott be új csapatában.

„A vezetőkkel már egyeztettem, legkésőbb huszadikáig végleg el is dől a sorsom, de a legnagyobb esély arra van, hogy itt futballozom tavasszal. Voltak megkeresések máshonnan is, de családi okok miatt már nem szívesen költöztem volna, Nagymegyer pedig húsz kilométerre van győri otthonomtól, ez fontos szerepet játszik a döntésemben” – tette hozzá a legutóbb a Gyirmótban szereplő csatár, aki arról is beszélt, hogy ezzel az amatőr szerződéssel befejezhetőnek tekinthető-e a profi pályafutása.

„Egyelőre semmi sem végleges, még nem döntöttem el azt sem, hogy pontosan mihez is kezdek a futball után. Az biztos, hogy egy amatőr csapat után már nagyon kicsi az esélye annak, hogy valaha visszatérek a profik közé” – mondta Ferenczi.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik