Izrael: a magyar védő még kiköthet a kupagyőztesnél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.03. 12:37
Izraeli sajtóhírek alapján már beszámoltunk róla, hogy a magyar válogatott Korhut Mihály távozhat a Hapoel Beer Seva labdarúgócsapatától és a kupagyőztes Hapoel Haifa szerződtetheti. Később úgy tűnt, nem sikerül megegyezni a feleknek, de az ynet.co.il ismét arról ír, hogy a Hapoel Haifa nem tett le a védő megszerzéséről.

Mint ismert, Korhut Mihály az előző szezonban sérüléssel bajlódott, így tavasszal bajnokin már nem is szerepelt a Hapoel Beer Sevában, pedig előtte az Európa-ligában a csapat összes meccsén kezdő volt, szerződést is hosszabbítottak vele 2021-ig.

A sérülését követően azonban már érkezett egy balhátvéd a posztjára és az izraeli sajtó júniusban arról írt, hogy a magyar légiós távozhat a klubtól. A kupagyőztes Hapoel Haifa jelentkezett érte, de úgy tűnt, nem tud megegyezni a két klub.

Az ynet.co.il friss híre szerint azonban még nem zárult le az ügy, továbbra is van esély arra, hogy Korhut a kupagyőzteshez szerződik, az egyeztetések még tartanak, így egyelőre az is kérdéses, hogy végleges átigazolásról vagy kölcsönszerződésről lenne-e szó.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik