nemzetisport.hu 2018.07.03 12:37 Frissítve: 2018.07.03 13:16

Izrael: a magyar védő még kiköthet a kupagyőztesnél

Izraeli sajtóhírek alapján már beszámoltunk róla, hogy a magyar válogatott Korhut Mihály távozhat a Hapoel Beer Seva labdarúgócsapatától és a kupagyőztes Hapoel Haifa szerződtetheti. Később úgy tűnt, nem sikerül megegyezni a feleknek, de az ynet.co.il ismét arról ír, hogy a Hapoel Haifa nem tett le a védő megszerzéséről.

 

Mint ismert, Korhut Mihály az előző szezonban sérüléssel bajlódott, így tavasszal bajnokin már nem is szerepelt a Hapoel Beer Sevában, pedig előtte az Európa-ligában a csapat összes meccsén kezdő volt, szerződést is hosszabbítottak vele 2021-ig.

A sérülését követően azonban már érkezett egy balhátvéd a posztjára és az izraeli sajtó júniusban arról írt, hogy a magyar légiós távozhat a klubtól. A kupagyőztes Hapoel Haifa jelentkezett érte, de úgy tűnt, nem tud megegyezni a két klub.

Az ynet.co.il friss híre szerint azonban még nem zárult le az ügy, továbbra is van esély arra, hogy Korhut a kupagyőzteshez szerződik, az egyeztetések még tartanak, így egyelőre az is kérdéses, hogy végleges átigazolásról vagy kölcsönszerződésről lenne-e szó.

 

 

2019.12.09 15:43:46

Légiósok PÓR KÁROLY

Mohol, Ada, Tóthfalu, Tarpa, Felcsút, Königsdorf, Köln, Almelo – út a holland élvonalba.

2019.12.08 22:27:08

Légiósok L. P. I.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.