Izrael: a Maccabi Haifa próbajátékra hívta Vermes Krisztiánt

Vágólapra másolva!
2010.07.02. 19:53
null
Vermes Krisztián (balra) holnap a Maccabinál is megmutathatja, mit tud (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
Izraeli sajtóértesülések szerint a helyi élvonalban szereplő Maccabi Haifa teszteli az Újpest FC védőjét, Vermes Krisztiánt.

A hírek szerint a kétszeres válogatott hátvéd holnap csatlakozik az előző szezonban bajnoki ezüstérmes, az Európa-liga harmadik selejtezőkörében induló együtteshez, amely éppen Ausztriában edzőtáborozik.

Az izraeli együttes középhátvédet keres, ezen a poszton számítanának Vermesre.

A hírt megerősítette a játékos képviselője, Paunoch Péter is.

„Valóban, az izraeli klub hivatalos kikérőt küldött az Újpestnek, és Krisztián már úton is van a Maccabi ausztriai edzőtáborába. Három napot tölt majd a Maccabinál, holnap felkészülési mérkőzésen pályára lép a csapatban, vasárnap és hétfőn pedig edzésen vesz részt. Nem feltétlenül szerettük volna, hogy Krisztián próbajátékon szerepeljen a Haifánál, végül, mivel mégis az egyik legerősebb izraeli klubról van szó, belementünk abba, hogy elutazzon” – mondta a játékosügynök a Nemzeti Sport Online érdeklődésére.

Paunoch szerint Vermes iránt több külföldi csapat is érdeklődött már.

„Egyelőre a Maccabi megkeresése az egyetlen komoly érdeklődés Krisztián iránt ebben az átigazolási időszakban, de több külföldi csapat is puhatolózott már az irányába” – fogalmazott Paunoch.

A menedzser korábban már elmondta: Görögországból és Ukrajnából érkezett informális megkeresés Vermes Krisztián iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik