Ipswich: „Megmondtam Bajnernek, ha összeesik, nagy bajban lesz”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.15. 08:32
null
Ha lehet hinni Mick McCarthy nyilatkozatainak, Bajnernek nem lesz könnyű tanulóidőszaka a Championshipben (Fotó: Action Images)
Nem véletlenül Mick McCarthy az angol futballélet egyik legkeményebb figurája: az Ipswich Town menedzsere ismét kiselőadást tartott a Championshipről új szerzeményeinek, Bajner Bálintnak és Kevin Brunak.

 

„Bajner Németországban megnyert minden fejpárbajt, és ha ott nem esik össze akkor, amikor kicsit meglökik, hogy szabadrúgást harcoljon ki, akkor bajban van. Megmondtam neki, ha itt összeesik, akkor még nagyobb bajban lesz. Álljon fel, ne keresse azt, mikor eshet össze! Hozzá kell szoknia a Championshiphez, de az előszezonban láttuk, hogy képes a csapat hasznára válni. Erőssége lesz a csapatunknak, csakúgy, mint Kevin Bru” – kezdte a futballistaként és edzőként is kompromisszummentességéről ismert McCarthy. A korábban az ír válogatottat is irányító szakvezető a Bulgáriából érkező mauritiusi válogatott középpályásnak, Kevin Brunak is felvázolta, mi vár rá.

„Egy kis finomságot hozhat a játékunkba, jól passzol, remélem, a technikai képzettsége gólokhoz is segíti. De ugyanúgy, mint Bálintnak, neki is teljesen idegen lesz a Championship. Ez nem olyan, mint Bulgáriában, Franciaországban, akár Németországban, vagy bárhol is játszottak. Teljesen más ez a liga, de jól dolgoznak mindketten, a szezon pedig hosszú. Mindketten segíteni tudják majd a csapatot” – mondta.

Az Ipswichben az előző fordulóban sérülés után góllal visszatérő David McGoldrick lesz Daryl Murphy ékpárja, Bajner minden bizonnyal a kispadról szállhat be. A magyar csatárt a Fulham elleni bajnoki első félidejének végén cserélte le Mick McCarthy.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik