Huszti és Tőzsér sem vált klubot a télen

Vágólapra másolva!
2012.01.31. 19:32
null
Huszti és Tőzsér sem vált klubot a télen (Fotók: Action Images, montázs)
Címkék
Huszti Szabolcs és Tőzsér Dániel sem vált klubot a téli átigazolási időszakban, erről a válogatott labdarúgók menedzsere, Filipovics Vladan beszélt a Nemzeti Sport Online érdeklődésére.

Tegnap az orosz hírügynökség arról adott hírt, majd később a Zenit is arról kommunikált, hogy az orosz klub megegyezett a francia kérővel, a veretes múlttal bíró, de jelenleg másodosztályban szereplő francia Monacóval Huszti Szabolcs átigazolásáról.

Filipovics ezzel szemben honlapunknak elmondta: a játékos semmilyen konkrét ajánlatot nem kapott a Monacótól, így ők nem is tárgyalhattak a francia klubbal. Huszti ezek szerint továbbra is a Zenit keretéhez tartozik majd.

Tőzsér Dániel – aki Husztival ellentétben stabil kezdő és kulcsember csapatában – továbbra is a belga élvonal címvédője, a Racing Genk labdarúgója lesz, és kitölti a szezon végéig szóló szerződését.

Mint ismeretes, a futballistát több klub is szerette volna a soraiban tudni, a legkitartóbb kérő az olasz élvonalban szereplő Genoa volt, ám megállapodás nem jött létre. Mindez azonban nem akadályozza meg őt abban, hogy az elkövetkezendő időszakban esetleg a nyártól érvényes előszerződést kössön.

EXKLUZÍV INTERJÚ TŐZSÉR DÁNIELLEL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik