Holman már érti a szlovák bekiabálásokat; „Ezért hívnak Liu Shaolin Sándornak...”

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.12.08. 22:30
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

• A Slovan nyerte meg szombaton a DAC elleni szlovák bajnoki csúcsrangadót. A pozsonyiak egyik hőse Holman Dávid volt, aki elárulta, hogy már érti, miket kiabálnak neki a lelátóról a szlovákok, klubjában viszont kifejezetten szeretik.
• A Slovan nyerte meg szombaton a DAC elleni szlovák bajnoki csúcsrangadót.
A pozsonyiak egyik hőse Holman Dávid volt, aki elárulta, hogy már érti, miket kiabálnak neki a lelátóról a szlovákok, klubjában viszont kifejezetten szeretik.

Amancio, azaz Amancio Amaro Varela, Puskás Ferenc egykori realos csapattársa élete legszebb négy évének tartja az Öcsivel együtt töltött időt. A monte-carlói Világ Sportlegendái-díjátadón S. Tóth János beszélgetett a madridi ikonnal, aki azt is elárulta, hogy Pancho rendszeresen magyarul kérte tőle a labdát....

Az Elnök-kupában folytatta női kézilabda-válogatottunk a világbajnokságon. Japánból Nedelykov Tamás és Papp Bálint éledező csapatról írhatott, amelynek tagjai lassan már emésztgetik a váratlanul gyors vb-búcsút.

A Liu fiúk Sanghajban is nagyot dobtak – vasárnap például egy aranyat és két ezüstöt nyertek. A kérdésre, hogy egy kimerítő időszak végén honnan volt ereje a hétvégi éremhalmozáshoz, Liu Shaolin Sándor Kovács Erikának csak annyit felelt: „Ezért hívnak Liu Shaolin Sándornak...”

És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – a Marseille után a lelátókról eltűnt nézőkkel, a háború előtt két métert ugró Bodosi Mihállyal, a Honvéd–Real kosárcsatával és a „Puskás-félékről” írt propagandaregénnyel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik