nemzetisport.hu 2018.09.17 07:43 Frissítve: 2018.09.17 08:44

Hollandia: „Dzsudzsák valóban opció, de még semmi sem biztos”

A holland élvonalban szereplő Fortuna Sittard másodedzője, Kevin Hofland a vasárnapi bajnoki után elismerte, hogy valóban terítéken van Dzsudzsák Balázs szerződtetése.

Dzsudzsák Balázs visszatérhet a holland élvonalba (Fotó: Twitter, archív)

 

Vasárnap több holland oldal is arról számolt be, hogy Dzsudzsák Balázs a Dobos Áront is foglalkoztató Fortuna Sittardhoz szerződhet, ami nagy meglepetést jelenthet azok után, hogy az arab sajtó még a napokban is arról írt, Dubaiból van ajánlata, míg Angliában legutóbb a másodosztályú Stoke Citynek ajánlották be.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, Dzsudzsák más klubokkal is kapcsolatban áll más országokból, de ha nem születik egyezség, akkor a hét elején rövid távú szerződést köthet a Fortuna Sittarddal, hogy újra játéklehetőséghez jusson.

A magyar válogatott futballista esetleges érkezéséről a holland együttes vezetőedzője, René Eijer nem tudott konkrétumokkal szolgálni, Kevin Hofland másodedző viszont elismerte, hogy Dzsudzsák visszatérhet Hollandiába.

„Rengeteg szabadúszó játékos van, de a technikai igazgatónk foglalkozik az igazolásokkal. Természetesen Dzsudzsák neve is felvetődött, ő is opció, de még semmi sem biztos” – mondta a korábbi hatszoros válogatott védő a vasárnapi bajnoki után.

A sittardi együttes a hétvégén szerezte meg első győzelmét a holland élvonalban, öt fordulót követően a 11. helyen áll.

2020.02.07 14:16:42

Légiósok BORBOLA BENCE

EXKLUZÍV INTERJÚ. A szélső nem nyomozza, miért küldték el korábbi klubjától, az al-Ainnál viszont tárt karokkal fogadták.

2020.02.05 11:37:07

Légiósok P. K.

A görögöket lenyűgözte a 12 km-t futó középpályás, megjelentek a sajtóban a szerződésének részletei.

2020.02.03 09:23:51

Légiósok NAGY ZSOLT

„Otthon élhetek azután is, hogy visszavonultam” – 35 ezren a Penarol edzőmeccsén.