Hoffenheim: megvan Szalai kérője, már tárgyalnak – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.24. 11:18
null
A legfrissebb hírek szerint a Hannover kölcsönvenné Szalai Ádámot a Hoffenheimtől (Fotó: AFP – archív)
A héten több hír is megjelent a német sajtóban arról, hogy a magyar válogatott csatára, Szalai Ádám januárban távozhat a Hoffenheimtől. A legfrissebb hírek szerint a Hannover venné kölcsön, és már el is kezdődtek az egyeztetések a két klub között.

 

A Rhein-Neckar-Zeitung az egyik hétfői cikkében arról írt, hogy a Hoffenheimnél az őszi szezonban csak négy bajnokin játszó magyar csatár szeretne klubot váltani. Nem sokkal később az a hír jelent meg Németországban, hogy a Hamburgnak ajánlotta fel a támadót klubja, de a HSV nem tartott rá igényt.

A fussballtransfers.com csütörtök délelőtti cikkében pedig már arról ír, hogy a Hannover jelentkezett be Szalaiért, és a klub képviselői már tárgyaltak is a Hoffenheimmel arról, hogy kölcsönvennék a magyar futballistát, aki 2014-ben a Schalkétól hatmillió euróért szerződött jelenlegi klubjához, de Kevin Kuranyi, Mark Uth, Eduardo Vargas és Kevin Volland mellett kevés lehetőséget kap.

A Hannover érdeklődése azért is érdekes – túl azon, hogy egy másik, a jelenlegi csapatánál mellőzött magyar, a hamburgi Stieber Zoltán megszerzése is szóba került az együttesnél –, mert a 18. helyen álló, vagyis sereghajtó Hoffenheim egyik közvetlen riválisáról van szó. A Hannover egyetlen ponttal és egy hellyel előzi meg a Hoffenheimet, így az is előfordulhat, hogy a kölcsönbe érkező Szalai góljaival megússza a csapat a kiesést, miközben a Hoffenheim búcsúzik az élvonaltól.

A Hannover csatár kiszemeltjei között a bochumi Simon Teroddét és a görög Michalisz Maniaszt (PASZ Jannina) említik még.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik