Három Premier League-klub is érdeklődik Huszti iránt

Vágólapra másolva!
2010.08.31. 13:11
null
Huszti (balra) iránt három angol klub is érdeklődik (Fotó: Action Images)
Címkék
Angol források szerint a Premier League-ben szereplő Stoke City és West Ham United is érdeklődik a Zenit magyar légiósa, Huszti Szabolcs iránt.

Az érdeklődés tényét elismerte a játékos menedzsere, Filipovics Vladan is, aki a Nemzeti Sport Online kérdésére annyit tett hozzá, hogy egy harmadik angol klub konkrét ajánlatot is tett a Zenitnek Husztiért három héttel ezelőtt, és bár az oroszok ezt visszautasították, ez a szál még továbbra is él.

„Nagyon rosszul érint, hogy nem játszhatok, mert nem vagyok az a típusú futballista, aki beéri egy jó szerződéssel. Sportember vagyok, aki minél több időt szeretne a pályán tölteni – mondta Huszti az NSO-nak a magyar válogatott hétfőn kezdődő összetartásán. – Az angol Premier League egyik klubja szeretett volna kölcsönvenni, de a Zenit nem engedett el, és mivel újabb ajánlat tudtommal nem érkezett, kilencvenkilenc százalék, hogy továbbra is Szentpéterváron maradok." 

Mint korábban beszámoltunk róla, Huszti (Alessandro Rosinához hasonlóan) nem szerepelt csapata keretében a múlt heti, Auxerre elleni BL-selejtezőn, és miután a hétvégi, Lokomotiv Moszkva elleni meccsre sem nevezte őt Luciano Spalletti vezetőedző, az orosz sajtóban egyre biztosabbra veszik a távozását. Az angol vonal már korábban is tudható volt, de a konkrét klubok eddig nem voltak ismertek. 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik