L. P. I. 2020.08.07 23:14 Frissítve: 2020.08.07 23:44

Guzmics csak a Slovant bánja; Babos salakon készül a US Openre

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

Guzmics Richárd sérülése miatt nem tudta segíteni a hajrában a Mezőkövesdet. A volt válogatott hátvéd legjobban a pozsonyi Slovanba való igazolását sajnálja, no meg azt, hogy nem játszhatott Magyar Kupa-döntőt a Puskásban – arról ugyanakkor még nem tett le, hogy visszaverekedje magát a nemzeti tizenegybe. Babják Bence interjúja.

Végre újrarajtolt a Bajnokok Ligája. Igaz, hogy üres lelátók előtt, de a nyolcaddöntő tavasszal elhalasztott visszavágóival a héten kialakul a legjobb nyolc mezőnye. A pénteki és a szombati csatákról minden, amit tudni érdemes két oldalon.

Górcső alatt a kajak-kenu. „Olimpiapótló” sorozatunkban ezúttal az elmúlt évtizedek egyik legeredményesebb magyar sportjának tokiói esélyeit tekintette át Novák Miklós.

Liu Shaoang reméli, 2022-re már eltűnik a vírus. Olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázónk a pekingi téli olimpiára is készül, reméli, rendben elkezdődik a szezon, és a nyári edzések nehézségeiről is beszélt Kovács Erikának.

Ha pedig szombat, akkor Hosszabbítás-melléklet 8 oldalon. A Michael Jordan-sorozat utolsó részével és benne Dávid Kornél-interjúval; A visszavonuló győri kézikapussal, Kiss Évával; egy eltűnt, majd megkerült csodás trófeával, amely Kassáról Szombathelyre költözött.

2020.08.27 20:02:10

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Szoboszlai érdemi pályafutása épp csak elkezdődött, maga is még innen van a húszon, előtte az élet, a karrier gerince.

2020.08.25 20:42:16

Légiósok BABJÁK BENCE

Szoboszlai menedzsere örül, hogy a középpályásnak végre csak a futballra kell koncentrálnia.

2020.08.22 15:20:41

Légiósok K. T. I.

A magyar középpályás kisebb sérülés miatt, elővigyázatosságból kényszerült kihagyni a meccset.