Guzmics csak a Slovant bánja; Babos salakon készül a US Openre

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.08.07. 23:14
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Guzmics Richárd sérülése miatt nem tudta segíteni a hajrában a Mezőkövesdet. A volt válogatott hátvéd legjobban a pozsonyi Slovanba való igazolását sajnálja, no meg azt, hogy nem játszhatott Magyar Kupa-döntőt a Puskásban – arról ugyanakkor még nem tett le, hogy visszaverekedje magát a nemzeti tizenegybe. Babják Bence interjúja.
Guzmics Richárd sérülése miatt nem tudta segíteni a hajrában a Mezőkövesdet.
A volt válogatott hátvéd legjobban a pozsonyi Slovanba való igazolását sajnálja, no meg azt, hogy nem játszhatott Magyar Kupa-döntőt a Puskásban – arról ugyanakkor még nem tett le, hogy visszaverekedje magát a nemzeti tizenegybe. Babják Bence interjúja.

Végre újrarajtolt a Bajnokok Ligája. Igaz, hogy üres lelátók előtt, de a nyolcaddöntő tavasszal elhalasztott visszavágóival a héten kialakul a legjobb nyolc mezőnye. A pénteki és a szombati csatákról minden, amit tudni érdemes két oldalon.

Górcső alatt a kajak-kenu. „Olimpiapótló” sorozatunkban ezúttal az elmúlt évtizedek egyik legeredményesebb magyar sportjának tokiói esélyeit tekintette át Novák Miklós.

Liu Shaoang reméli, 2022-re már eltűnik a vírus. Olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázónk a pekingi téli olimpiára is készül, reméli, rendben elkezdődik a szezon, és a nyári edzések nehézségeiről is beszélt Kovács Erikának.

Ha pedig szombat, akkor Hosszabbítás-melléklet 8 oldalon. A Michael Jordan-sorozat utolsó részével és benne Dávid Kornél-interjúval; A visszavonuló győri kézikapussal, Kiss Évával; egy eltűnt, majd megkerült csodás trófeával, amely Kassáról Szombathelyre költözött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik