Groningen: megállapodtak a Liverpoollal Adorján érkezéséről

Vágólapra másolva!
2013.07.22. 08:36
null
Adorjánnal elégedettek voltak Groningemben, meg is szerezték (Fotó: fcgroningen.nl)<br />
Az FC Groningen hivatalos oldalán közölte, hogy megállapodott a Liverpoollal Adorján Krisztián érkezéséről. A holland klub tájékoztatása szerint a magyar játékos egy évre kölcsönbe érkezik.

Igaznak bizonyultak korábbi híreink, mely szerint a Groningen egy évre kölcsönveszi a középpályást, akire kivásárlási záradékot is kötött a klub. Ez azt jelenti, hogy a hollandok egy meghatározott áron megvehetik majd a labdarúgót, ha elégedettek lesznek a teljesítményével.

A magyar futballista ma is találkozik Erwin van de Looi-val, a Groningen vezetőedzőjével, akivel egyeztetnek a folytatásról. A szakember korábban elmondta, hogy szerinte Adorján az a kreatív játékos, aki eddig hiányzott a csapatából.

A gronongeni honlap tájékoztatása szerint az elkövetkezendő hetekben a játékossal és menedzserével egyeztetnek majd, hogy milyen feltételeket biztosítsanak Adorjánnak majd a 2014–2015-ös szezontól.

Mint ismert, Adorján próbajátékon vett részt a holland csapatnál, a Helmond elleni felkészülési mérkőzésen gólpasszt is adott. Ezután a hollandok mindent megtettek a játékos szerződtetéséért, s egyeztettek a Liverpoollal. Most sikerült is megegyezniük egymással.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik