Gaál Miklóst a spanyol élvonalba is hívták

Vágólapra másolva!
2010.01.31. 14:35
null
Gaál Miklós (jobbra) iránt Spanyolországból érdeklődtek (Fotó: Imago)
Címkék
A Nemzeti Sport Online információi szerint az orosz élvonalbeli Amkar Perm magyar légiósáért, Gaál Miklósért bejelentkezett egy spanyol élvonalbeli klub. A 28 éves futballista megerősítette értesülésünket, de elmondta, kevés esélyt lát arra, hogy a télen csapatot tud váltani.

„Valóban megkereste a klubomat egy spanyol élvonalbeli csapat, de nem tudott megállapodni a vezetőinkkel” – nyilatkozta megkeresésünkre Gaál Miklós, akit bajnokságon belül is szívesen szerződtetnének.

„A spanyolok mellett két orosz gárdánál, a Krilja Szovjetovnál és a Tyerek Groznijnál is szóba került a nevem, utóbbi klub egymillió dollárt kínált értem, de a Permnél ezt sem fogadták el. Most úgy tűnik, a szerződésem végéig, vagyis még egy évig maradok, utána pedig már szabadon igazolható leszek" – mondta a válogatott kerettag futballista.

Mivel Oroszországban az átigazolási időszak nem zárul hétfőn, minimális lehetősége még marad a klubváltásnak. Ha viszont Gaál marad az Amkarnál, már a negyedik szezonját kezdheti meg a Premjer-ligában szereplő együttesnél.

Gaál a 2009-es szezonban (Oroszországban tavaszi-őszi rendszerben zajlik a bajnokság) makacs sérülése miatt keveset lehetett a pályán. Az Amkar a 13. helyen zárta az idényt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik