FTC: már megint a belgák – elhappolnák Nagy Dominiket

Vágólapra másolva!
2018.01.23. 08:58
Helyi sajtóértesülések szerint a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Standard Liege is kölcsönvenné Nagy Dominiket a Legia Warszawától.

Több belga forrás, köztük a walfoot.be és a dhnet.be is arról ír a saját információira hivatkozva, hogy a belga első osztály hatodik helyén álló Standard a 22 éves magyar játékossal, Nagy Dominikkel erősítené meg a keretét.

A walfoot.be azt írja, hogy a Standardnak a kongói Merveille Bokadi sérülése miatt van szüksége új középpályásra, és már fel is vette a kapcsolatot Nagy lengyel klubjával a Legiával, amelytől kölcsönvenné a magyar játékost. Ugyanakkor a belga forrás is megjegyzi, hogy a Ferencváros is megszerezné Nagyot.

Vasárnap a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy Nagy Dominik már megállapodott a Ferencvárossal, csupán arról folynak egyeztetések, hogy mennyi időre térjen haza, Varsóban 2021-ig szól a szerződése, a Fradi legalább egy évre szeretné kölcsönvenni. Viszont az újabb érdeklődő miatt elmaradt a hétfőre jósolt bejelentés…

A Standard nem az első belga klub ezen a télen, amely keresztülhúzná a Ferencváros számításait, hiszen korábban a Genk Jospeh Paintsil átigazolásával próbálkozott, annak ellenére, hogy a ghánai játékost a nyárig érvényes kölcsönszerződés köti az FTC-hez, amelynek opciós joga is van a támadó szerződtetésére. Paintsil maláriára hivatkozva még mindig nem kezdte el a munkát a Fradinál, de úgy tudjuk, a héten már csatlakozhat a Portugáliában edzőtáborozó csapathoz.

Nagy Dominikkal kapcsolatban megtudtuk, alapvetően a lengyel klub kezében van a döntés. A Videoton, a Ferencváros és a Standard is ajánlatot tett. A középpályás kölcsönszerződés esetén Magyarországról a hírek szerint a Fradit részesítené előnyben, viszont, ha a lengyelek úgy látják, hogy a belga kölcsön jobban szolgálná a fejlődését, akkor a Standardhoz kerülhet. A Videoton inkább már csak abban az esetben jöhetne szóba, ha a fehérváriak végleg kivásárolnák Nagyot a szerződéséből, amihez lengyel sajtóhírek szerint kétmillió euró körüli összeget kellene kifizetniük…


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Dejan Georgijevics (szerb, FK Vozsdovac – Szerbia)
Távozók: Bognár István (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók: Csernik Kornél (Soroksár), Kundrák Norbert (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik