Eurofutball: vége a rettenetes szériának; Guzmicsot eltiltják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.22. 20:09
Guzmics Richárd csapata, a Wisla Kraków hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Górnik Leczna ellen a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 23. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.

Guzmics Richárd végig a pályán volt a krakkói csapatban, amely november huszadika óta – hat vereség után – először szerzett pontot a lengyel bajnokságban. A vendégek 75. percbeli egyenlítésénél Krzysztof Danielewicz zavartalanul fejelhetett a kapuba, a beívelésnél a magyar védő sem állt a helyzet magaslatán.Guzmics Richárd végig a pályán volt a krakkói csapatban, amely november huszadika óta – hat vereség után – először szerzett pontot a lengyel bajnokságban. A vendégek 75. percbeli egyenlítésénél Krzysztof Danielewicz zavartalanul fejelhetett a kapuba, a beívelésnél a magyar védő sem állt a helyzet magaslatán.

A magyar válogatott védő a hajrában egy kevéssé jól sikerült szerelési kísérletért sárga lapot kapott, az idényben a nyolcadikat – a wislaportal.pl már közli is a kellemetlen következményt: Guzmics az automatikusan járó eltiltás miatt nem léphet pályára a következő bajnokin a tabellaszomszéd Podbeskidzie ellen.

A régóta várt pontszerzés ellenére a helyzet nem túl fényes, a Wisla a 14. helyet foglalja el a 16 csapatos mezőnyben.

LENGYELORSZÁG. 23. FORDULÓ
Wisla Kraków–Górnik Leczna 1–1
Az élcsoport: 1. Piast Gliwice 47 pont, 2. Legia Warszawa 46, 3. Pogoń Szczecin 40, …10. Leczna 27, …14. Wisla 24

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik