Dzsudzsák: Szintet léptem; Burján nem fellebbez

Vágólapra másolva!
2020.02.07. 22:57
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Dzsudzsák Balázs őszintén beszélt kurta-furcsa klubváltásáról. Az al-Ittihad Kalbától távozó és a 2018-ban klub-vb-döntős al-Ainhoz igazoló szélső Borbola Bencének részletekbe menően elmesélte az elmúlt napok történéseit.
Dzsudzsák Balázs őszintén beszélt kurta-furcsa klubváltásáról.
Az al-Ittihad Kalbától távozó és a 2018-ban klub-vb-döntős al-Ainhoz igazoló szélső Borbola Bencének részletekbe menően elmesélte az elmúlt napok történéseit.

Bölöni László Belga Kupa-döntőbe vezette a Royal Antwerpet. A marosvásárhelyi tréner Vajda Györgyöt arra biztatta, hogy nyugodtan öntse le kakaóval a klaviatúráját, de őt akkor sem érdekli a kupadöntő, csakis a következő bajnoki...

Gulácsi Péter a Bayern elleni fellépésre készül. Az RB Leipzig kapusával Babják Bence beszélgetett a Bundesliga szuperrangadója előtt, és a magyar válogatott játékos a Tottenham elleni BL-párharcról, az Eb-pótselejtezőről és Willi Orbán gyógyulásáról is beszélt.

Burján Csaba nem fellebbez, elfogadta az egyéves eltiltást. Olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázónk Kovács Erikának adott exkluzív interjút, amelyből kiderül, hogy miként dolgozta fel az elmúlt hónapok eseményeit, a kimaradó debreceni Eb-t, és mit tervez a következő esztendőre.

És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – az F1-es visszatekintő sorozat következő részével, Bánhidi Bence-interjúval és honosított hokiválogatottjainkkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik